×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αποκαλυπτήρια για την compact εκδοχή του LG G2

26 Φεβρουαρίου 2014 14:12

Η LG παρουσίασε στο Mobile World Congress το LG G2 mini, το πρώτο "compact" smartphone στην ιστορία της.

Το G2 mini αποτελεί μια μικρότερη εκδοχή της ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρείας LG G2, με το οποίο μοιράζεται τα περισσότερα από τα premium χαρακτηριστικά του.

Οι πιο δημοφιλείς και εξελιγμένες λειτουργίες UX των κορυφαίων μοντέλων G Series της LG, όπως το Guest Mode και το Plug & Pop, ενσωματώθηκαν στο G2 mini με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες μιας νέας γενιάς χρηστών. Επιπλέον, ακριβώς επειδή τα smartphone μεσαίας κατηγορίας απευθύνονται σε εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο, το LG G2 mini θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές παραλλαγές: Single/Dual SIM, 3G/4G LTE, και τέσσερα έντονα χρώματα (μαύρο 'Titan Black', λευκό 'Lunar White', κόκκινο και χρυσαφί).

Τα τελευταία χρόνια η αγορά των smartphones έχει ωριμάσει αρκετά και δείχνει να χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: αυτή των premium συσκευών με οθόνη μεγαλύτερη από 5 ίντσες και αυτή των συσκευών μεσαίας κατηγορίας με οθόνη περίπου στις 4.5 ίντσες. Διαθέτοντας οθόνη 4,7 ιντσών και κορυφαίο hardware για τη μεσαία κατηγορία, στόχος του LG G2 mini είναι να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών που θέλουν ένα πρακτικό και ολοκληρωμένο smartphone.

Ως "compact" έκδοση του G2, το G2 mini διατηρεί τη σχεδιαστική καινοτομία του Rear Key που είδαμε για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο μοντέλο. Η οθόνη των 4,7 ιντσών, η μπαταρία των 2.440 mAh, το φωτεινό πάνελ IPS και ο ισχυρός τετραπύρηνος επεξεργαστής θα ικανοποιήσουν τους multitasking χρήστες. Τέλος, το LG G2 mini έρχεται επίσης εξοπλισμένο με το 4.4 KitKat, το πιο σύγχρονο και προηγμένο λειτουργικό Android που διαθέτει η αγορά αυτή τη στιγμή.

Η διάθεση του νέου μοντέλου στην παγκόσμια αγορά θα ξεκινήσει με την έκδοση 3G Dual SIM το Μάρτιο στις χώρες CIS, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι μεγάλες αγορές της Μέσης Ανατολής, της Λατινικής Αμερικής, της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής αγοράς και της Ασίας.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos