×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Gadgets

03 Μαρτίου 2014 13:18

Ο πρώτος φορητός με οθόνη 15,6 ιντσών

Ηρθε και στην Ελλάδα ο νέος XPS 15 της Dell, ο πρώτος φορητός υπολογιστής στον κόσμο με 15,6 ιντσών οθόνη η οποία έχει ανάλυση Quad HD+ (3200 x 1800 pixel). Εκτός από την υψηλότερης ευκρίνειας οθόνη για την κατηγορία του, που «μεταφράζεται» σε κορυφαία απόδοση γραφικών, ο XPS 15 ξεχωρίζει επίσης για τον λεπτό σχεδιασμό του, την ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο και ανθρακονήματα. Με το βάρος του να ξεκινά από 2 κιλά, ο νέος XPS έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i5 ή i7 4ης «γενιάς» τετραπλού πυρήνα, ενώ διατίθεται και με διακριτή κάρτα γραφικών της Nvidia.

ARCHOS
Tablet με σύνδεση σε 4G δίκτυα

Το πρώτο tablet της με δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα ανακοίνωσε η Archos στο Mobile World Congress. Ο λόγος για το 80 Helium, μια ταμπλέτα με οθόνη 8'', ανάλυσης ΗD και πάνελ τεχνολογίας IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon και μνήμη RAM 1 GB. Το 80 Helium έχει αποθηκευτικό χώρο 8 GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD, και δύο κάμερες, ανάλυσης 5 και 2 Megapixel αντίστοιχα.

TOSHIBA
Οθόνη 32'' για επαγγελματίες

Ιδανική για επαγγελματίες που ασχολούνται με την παραγωγή βίντεο, τους σχεδιαστές και τους φωτογράφους είναι η νέα 32'' οθόνη TUM-32PRO1 της Toshiba, η οποία υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD, διαθέτοντας πάνω από 8 εκατομμύρια pixel. Εκτός από την απόδοση «ζωντανών» χρωμάτων, το μόνιτορ εγγυάται επίσης αυξημένα επίπεδα κοντράστ, χάρις στην τεχνολογία local dimming, ενώ το backlight scanning ενισχύει την καθαρότητα των εικόνων. Επίσης, η TUM-32PRO1 διαθέτει ειδική ταινία για να περιορίζει την αντανάκλαση από τις εξωτερικές πηγές φωτός.

HUAWEI
Περικάρπιο για τις θερμίδες

Την είσοδό της στην αγορά των γκάτζετ που φοριούνται ανακοίνωσε η Huawei στο Mobile World Congress, ανακοινώνοντας το TalkBand Β1, ένα «έξυπνο» περικάρπιο που παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου ή τις θερμίδες που καταναλώνει κανείς, προβάλλοντας επίσης στην 1,4 ιντσών οθόνη του τις εισερχόμενες κλήσεις ή τα μηνύματα από το κινητό τηλέφωνο. Οι χρήσεις όμως του TalkBand δεν σταματούν εδώ, αφού η συσκευή μπορεί να βγει από το λουράκι και να τοποθετηθεί στο αφτί, λειτουργώντας όπως οποιαδήποτε άλλο Bluetooth ακουστικό.
www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos