Το TalkBand B1 της Huawei αποκλειστικά από τη Wind και τα Public

08 Νοεμβρίου 2014 12:38

Αποκλειστικά από τα καταστήματα Wind και τα Public διατίθεται στην Ελλάδα το «έξυπνο» περικάρπιο TalkBand B1 της Huawei. Όπως και τα υπόλοιπα γκάτζετ

της κατηγορίας του, το TalkBand B1 μπορεί να καταγράφει μια μεγάλη γκάμα από βιομετρικά δεδομένα, όπως τις θερμίδες που έκαψε κανείς, τον αριθμό των βημάτων και την ποιότητα του ύπνου του.

Όλες αυτές οι μετρήσεις προβάλλονται στην κυρτή οθόνη OLED 1.4" της συσκευής, ενώ αποθηκεύονται επίσης στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη, αφού πρώτα αυτός εγκαταστήσει την εφαρμογή που έχει αναπτύξει γι' αυτό τον σκοπό η Huawei. Μέσω της εφαρμογής, μπορεί επίσης να παρακολουθεί πώς εξελίσσονται τα βιομετρικά του δεδομένα σε εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια βάση, αλλά και να καθορίζει νέους στόχους για τις θερμίδες και τα βήματα.

Το TalkBand B1 είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, ενώ είναι συμβατό με τις «έξυπνες» συσκευές των δημοφιλέστερων λειτουργικών συστημάτων, όπως Android 4.0+ και iOS 5.0+. Η ασύρματη επικοινωνία του με το κινητό γίνεται μέσω Bluetooth, ενώ για ακόμη πιο εύκολη σύζευξη των δύο συσκευών, το περικάρπιο διαθέτει και τσιπ NFC.

Μια από τις ιδιαιτερότητες του smartband της Huawei είναι πως μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν Bluetooth ακουστικό, διαθέτοντας και αναγνώριση τηλεφωνικών αριθμών, τους οποίους εμφανίζει στην οθόνη του. Έτσι, όταν για παράδειγμα δεχθεί κανείς μια κλήση, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να αφαιρέσει τη συσκευή από το βραχιόλι της, πιέζοντας ένα κλιπ πάνω στο βραχιόλι.

Τότε, η συσκευή θα μπει αυτόματα σε λειτουργία Bluetooth ακουστικού ώστε, αν ο χρήστης πατήσει το ειδικό κουμπί πάνω της, να συνομιλήσει χωρίς να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο. Μάλιστα, για καθαρότερο ήχο, το TalkBand B1 είναι εξοπλισμένο με διπλό μικρόφωνο με μείωση θορύβου.

Το περικάρπιο επαναφορτίζεται μέσω ενσωματωμένου USB σε 2 ώρες, με την μπαταρία του να επαρκεί για 6 ημέρες λειτουργία, 7 ώρες ομιλίας και 14 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Η λιανική τιμή του είναι 129€ ενώ, σε συνεργασία με τη Huawei, η WIND συνδυάζει το λανσάρισμά του με τη χορηγία της στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, αποκλειστικά για τους δρομείς που θα λάβουν μέρος στους αγώνες του 32ου Μαραθώνιου Αθήνας, αυτή την Κυριακή, η εταιρεία θα το προσφέρει δωρεάν με κάθε νέα σύνδεση στο συμβόλαιο W, στην προνομιακή τιμή των 49,90€/μήνα. Στην προσφορά περιλαμβάνεται επίσης το Huawei Ascend Y550, το νέο smartphone της κινεζικής εταιρείας που διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή και δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos