Apple AirPods: Τα νέα ασύρματα ακουστικά με τιμή 159 δολάρια

11 Σεπτεμβρίου 2016 11:48

Στο χθεσινό big event η Apple δεν είχε να μας δείξει μόνο τα νέα της smartphones και smartwatches, αλλά ανακοίνωσε και τα νέα της ασύρματα ακουστικά. Με τα Apple AirPods ακολουθεί τα βήματα άλλων εταιρειών που έχουν ανακοινώσει προϊόντα όπως Samsung Gear IconX, Bragi Dash, Earin κ.α.

Όπως τα υπόλοιπα ασύρματα ακουστικά, έτσι και τα AirPods της Apple δεν έχουν καθόλου καλώδια, ούτε για να συνδεθούν μεταξύ τους. Ενσωματώνουν το νέο W1 chip της Apple, dual optical αισθητήρες έτσι ώστε να παίζουν μόνο όταν είναι μέσα στο αφτί, dual επιταχυνσιόμετρα για την ενεργοποίηση της Siri όταν κάνετε double-tap και από δυο μικρόφωνα το καθένα.

Τα Apple AirPods διαθέτουν μια ειδική θήκη για την φόρτιση της μπαταρίας, η οποία διαρκεί περίπου για πέντε ώρες.

Σε αντίθεση με τα Bluetooth ακουστικά, τα AirPods δεν απαιτούν διαδικασία pairing με τη συσκευή. Μόλις ανοίξετε το καπάκι της θήκης τους, εμφανίζεται στο κινητό ένα απλό μήνυμα «Connect» και μόλις κάνεις tap γίνεται η σύνδεση των δυο. Τα AirPods είναι συμβατά μόνο με συσκευές που τρέχουν iOS 10, watchOS 3 και macOS Sierra.

Η διαθεσιμότητα των AirPods θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο με τιμή στα 159 δολάρια, τιμή η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί αρκετά ανταγωνιστική σε σύγκριση πάντα με άλλα αντίστοιχα προϊόντα.

www.techit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos