Ρεκόρ συμμετοχής στο φετινό διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής

23 Μαρτίου 2018 16:06

Περισσότεροι από 3.500 μαθητές και πάνω από 800 ομάδες και εκπαιδευτικοί-προπονητές από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στο διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE

Σε όλο και περισσότερα παιδιά της Ελλάδος δίνει την ευκαιρία ο WRO Hellas και η COSMOTE να γνωρίσουν τον κόσμο της τεχνολογίας και της εκπαιδευτικής ρομποτικής, με σκοπό να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο φετινό πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχής με περισσότερους από 3.500 μαθητές και πάνω από 800 ομάδες και εκπαιδευτικούς-προπονητές από όλη την Ελλάδα να γίνονται μέρος της φιλοσοφίας του STEM.

«Για άλλη μια χρονιά οι συμμετοχές στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Αυτό δείχνει ότι ευοδώνονται οι προσπάθειές μας ώστε να αποκτήσει η εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας πρόσβαση στην εκπαιδευτική ρομποτική. Με την εθελοντική συνδρομή ανθρώπων που έχουν διεθνή εμπειρία στην εκπαιδευτική ρομποτική και το STEM, ο WRO Hellas εργάζεται σκληρά για την ανάπτυξη ποιοτικών διαγωνισμών που λειτουργούν ως πλατφόρμα για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών και την υποστήριξη των σχολείων με εκπαιδευτικό υλικό. Στόχος μας είναι όλοι οι μαθητές της Ελλάδας να κατανοήσουν σε βάθος την φιλοσοφία του STEM», δήλωσε σχετικά ο κ. Γιάννης Σομαλακίδης, πρόεδρος του WRΟ Hellas.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos