Επιστήμονας της NASA φέρνει τα πάνω-κάτω: Οι εξωγήινοι μπορεί να έχουν επισκεφτεί ήδη τη Γη

04 Δεκεμβρίου 2018 15:22

Μπορεί οι επιστήμονες της NASA να μην συνηθίζουν να μιλούν για εξωγήινους αν δεν είναι απολύτως σίγουροι, διαψεύδοντας έτσι συνεχώς τους συνωμοσιολόγους που μιλούν όλη την ώρα για κρυφούς πλανήτες, ωστόσο τώρα ένας επιστήμονας της NASA αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την ζωή πέρα από την γη.

Ο λόγος για τον Σιλβάνο Κολομπάνο, ο οποίος εργάζεται στην ομάδα της NASA, Ιntelligent System Division και θεωρεί πως η εξωγήινη ζωή έχει έρθει στην Γη και πως απλώς εμείς ψάχνουμε σε λάθος μέρος.

Ο επιστήμονας πιστεύει πως η εξωγήινη ζωή μπορεί να έχει ξεπεράσει την ανθρώπινη τεχνολογία και πως ο λόγος που δεν έχουμε απτές ενδείξεις για εξωγήινους είναι επειδή μπορεί αυτοί να έχουν εντελώς διαφορετική μορφή από αυτή που φανταζόμαστε.

Επιστήμονας της NASA αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την ζωή πέρα από την γη.Επιστήμονας της NASA αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την ζωή πέρα από την γη.

«Απλώς θα ήθελα να επισημάνω πως δεν αποκλείεται να έχουν επιλέξει να μας βρουν εκείνοι (σ.σ οι εξωγήινοι), αν δεν το έχουν κάνει ακόμη, και πως μπορεί να μην έχουν δημιουργηθεί με βάση τον άνθρακα όπως εμείς», έγραψε ο Κομπάνο σε έγγραφο που παρουσιάστηκε σε workshop μαθητών με θέμα την αποκωδικοποίηση «εξωγήινων μηνυμάτων».

Οσον αφορά το γεγονός ότι μπορεί οι εξωγήινοι να έχουν ξεπεράσει την ανθρώπινη τεχνολογία, ο Σιλβάνο επισημαίνει πως πιθανώς αυτό να σημαίνει ότι έχουν γίνει expert στο διαστρικό ταξίδι.

Με βάση αυτή την υπόθεση, ο Σιλβάνο μίλησε και για την άνοδο της τεχνολογίας στην Γη.

Ο λόγος για τον Σιλβάνο Κολομπάνο, ο οποίος εργάζεται στην ομάδα της NASA, Ιntelligent System Division και θεωρεί πως η εξωγήινη ζωή έχει έρθει στην Γη και πως απλώς εμείς ψάχνουμε σε λάθος μέρος.Ο λόγος για τον Σιλβάνο Κολομπάνο, ο οποίος εργάζεται στην ομάδα της NASA, Ιntelligent System Division και θεωρεί πως η εξωγήινη ζωή έχει έρθει στην Γη και πως απλώς εμείς ψάχνουμε σε λάθος μέρος.

«Λαμβάνοντας επιπλέον υπόψη ότι η τεχνολογική ανάπτυξη στον πολιτισμό μας ξεκίνησε πριν από περίπου 10.000 χρόνια και έχει δει άνοδο μόνο τα τελευταία 500 χρόνια, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα έχουμε πραγματικό πρόβλημα στην πρόβλεψη της τεχνολογικής εξέλιξης ακόμη και για τα επόμενα χίλια χρόνια , πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πολύ περισσότερο», επισήμανε ο επιστήμονας.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos