Η αλλαγή στο Facebook που θα σας σώσει: Πώς θα ακυρώσεις μήνυμα που έστειλες

07 Φεβρουάριος 2019 01:07

Έχετε βρεθεί κι εσείς στην άβολη θέση να στείλετε το πιο λάθος μήνυμα στον πιο λάθος άνθρωπο στο Messenger του Facebook! Μην ανησυχείτε, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς πλέον όλοι έχουμε την επιλογή του unsend!

Η λειτουργία Unsend για το Facebook Messenger ξεκίνησε να λειτουργεί δοκιμαστικά από τα μέσα Οκτωβρίου σε ορισμένες ομάδες χρηστών, αλλά μόλις σήμερα έχουμε τη γενικότερη διανομή για όλους τους χρήστες σε συσκευές Android και iOS.

Η λειτουργία Unsend θα γινόταν διαθέσιμη για όλους πριν από το τέλος του έτους, κάτι το οποίο είχε υποσχεθεί και ο Mark Zuckerberg. Τελικά σήμερα με επίσημη ανακοίνωση οι χρήστες σε συσκευές Android και iOS μπορούν να «πάρουν πίσω» ένα λάθος μήνυμα.

Τα βήματα για να σβήσεις το λάθος μήνυμα

Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το «Remove for Everyone».

Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών και θα είναι σαν να μην εστάλη ποτέ.

H επιλογή «Remove for Everyone» διαφέρει από το «Delete» που είναι διαθέσιμο έτσι κι αλλιώς στο Facebook Messenger. Με το «Delete» απλά διαγράφεται το μήνυμα από τη δική σου πλευρά και ο παραλήπτης εξακολουθεί να το βλέπει. Αν όμως επιλέξετε «Remove for Everyone» ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, ακόμη κι αν δεν μπορεί πλέον να το δει.

Η επιλογή Unsend θα εμφανιστεί σε όλους με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.

newsbomb.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos