Μεγάλη απάτη στο WhatsApp – Προσοχή αν δείτε αυτά τα μηνύματα

31 Ιουλίου 2019 14:07

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές τόσο στο Android όσο και στο iOS, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το WhatsApp αποτελεί στόχο για πολλούς χάκερς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun η τελευταία απάτη έχει να κάνει με μια υποτιθέμενη προσφορά δωρεάν gigabyte. Ωστόσο όσοi από εσάς λάβετε ένα τέτοιου είδους μήνυμα (για 1 giga δώρο) μην το πιστέψετε. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους μηνύματα μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής WhatssApp έχει σκοπό να σας χρεώσει και όχι να σας δώσει το δώρο που σας υπόσχεται.

Σε περίπτωση πάντως που κάνετε αποδοχή στο μήνυμα και κλάνετε κλικ στον σύνδεσμο – όπως αναφέρει η Sun – θα οδηγείται σε μια ιστοσελίδα που σας προσκαλεί να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων με τη μορφή έρευνας. Όταν ολοκληρώσετε με τις απαντήσεις τότε θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε και την χρέωση για τις υπηρεσίες που σας παρέχονται.

newsbomb.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos