Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 - Psts.gr

Εθελοντικός καθαρισμός ακτών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η BLUE STAR FERRIES, στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών και των κατοίκων των νησιών, παρέχει μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές στις γραμμές των Κυκλάδων για ταξίδια από την 1η Νοεμβρίου 2014 έως και τις 27 Μαρτίου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρώτη θέση έλαβε η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας, Αρχιπέλαγος, στην κατηγορία DLR Energy & Environmental Challenge του διεθνούς διαγωνισμού διαστημικών εφαρμογών «Copernicus Masters».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 30/10/2014 και ώρα 18:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, και στις 20:30

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Πρωτογενή Τομέα κ. Γιώργο Πόκκια, με τον οποίον αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν σε πρώτη φάση από κοινού Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητέ Μάρκο. Όπως και δημόσια και προσωπικά σου είχα πει, η νέα δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει τα πάντα να κάνει μια νέα αρχή κρατώντας όμως ενωμένη τη κοινωνία.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Συνελήφθησαν προχθές (27.10.2014) το απόγευμα στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 32 και 29 ετών, κατηγορούμενοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για παιδιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 10:44

Εκτακτο τετ α τετ Χαρδούβελη-Σόιμπλε

Έκτακτη συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα έχει σήμερα στις 18.30 (ώρα Ελλάδας) το απόγεμα, ο Γκίκας Χαρδούβελης στο Βερολίνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από 1 έως 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά δεκαήμερο εκπτώσεων, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos