×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 05 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Η φετινή δουλειά της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας Πάρου, «Ο Ελέφας» του Κ. Μποσταντζόγλου μετά από μια επιτυχημένη σειρά παραστάσεων στην Πάρο, περιόδευσε και στην Ίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα, 5 Μαΐου 2014, η «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» τονίζονται τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο νησί της Ρόδου περιόδευσε από τις 30/4/2014 έως 4/5/2014 ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου με τον Περιφερειακό Συνδυασμό του κ. Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ».

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Στην Παλιά Πόλη της Ρόδου περιόδευσε χτες Κυριακή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, τον οποίο συνόδευε

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Δήλωση του Κωνσταντίνου Ίσσαρη για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα ,Δευτέρα 05/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ ,το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του  Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου Αντιπάρου, θα συναντηθεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου σχετικά με την προσάραξη του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους «ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ» Ν.Π.10175 στη θαλάσσια περιοχή Αδάμαντα ν.Μήλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πάρος Τώρα στην Πράξη» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μάρκο Κωβαίο σας ανακοινώνει το πρόγραμμα των προεκλογικών ομιλιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos