Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 - Psts.gr

Στις επίσημες εκδηλώσεις ανακήρυξης της Μήλου "Ιεράς Νήσου", παρευρέθηκε ο νεοκλεγείς Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πανηγύρι Αγίας Τριάδας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 16:04

Ανακήρυξη της Μήλου σε Ιερά Νήσο

Ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης με αφορμή την τέλεση θρησκευτικών εκδηλώσεων για την επίσημη ανακήρυξη της Μήλου ως «Ιεράς Νήσου», παρευρισκόμενος στο νησί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ανάσα τουριστικής τόνωσης φαίνεται να πήρε η Νάουσα όταν την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ανάσα τουριστικής τόνωσης φαίνεται να πήρε η Νάουσα όταν την Παρασκευή 13/6 κατέπλευσε στο λιμάνι της το μεσαίας κλάσης κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey μήκους 200μ., που είναι το μεγαλύτερο που μπορούν να δεχτούν οι υποδομές που διαθέτει η Πάρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, τρία άτομα (δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω των μειωμένων βροχοπτώσεων και κατ' επέκταση των περιορισμένων αποθεμάτων ύδατος στους ταμιευτήρες της Φανερωμένης και των Εγγαρών, καθώς και της καθίζησης του υδροφόρου ορίζοντα με επιπτώσεις σε όλες τις πηγές υδροδότησης, ο Δήμος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πάνω από 260.000 επιχειρήσεις με οφειλές στα ασφαλιστικά Ταμεία κινδυνεύουν με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και με δεσμεύσεις στο σύνολο των τραπεζικών λογαριασμών τους.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6.15 το πρωί στο κάμπινγκ του Αρμενιστή στη Χαλκιδική, σε δύσβατη δασική περιοχή, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν ισχυρές δυνάμεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, τον περασμένο μήνα, σχετικά με το «δικαίωμα της λήθης» στο Διαδίκτυο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ο Τζίμι Γουέιλς, ιδρυτής της Wikipedia, σε επικοινωνία

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos