Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 - Psts.gr

Με αφορμή την παρουσίαση της πρώτης έκθεσης του ΚΕΑΟ ο Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 12:52

Εφοδοι κατ' οίκον από την Εφορία

«Φοροεπιδρομή» στην κατοικία ή την επαγγελματική έδρα των φορολογουμένων για διενέργεια φορολογικών ελέγχων και αναζήτηση χρημάτων για είσπραξη φόρων ή άλλων οφειλών προς το Δημόσιο θα μπορούν να διενεργούν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, ακόμα και χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τα πρότυπα των υπηρεσιών των ΗΠΑ (IRS).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 12:46

Απάτη-μαμούθ με εικονικές ασφαλίσεις

Απάτη-μαμούθ με εικονικές ασφαλίσεις αποκάλυψε έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας στην Αθήνα. Από την παράνομη δράση του κυκλώματος, εκτιμάται ότι έχει προκληθεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν, καλωσόρισε την Κυριακή τη νέα εκεχειρία 72 ωρών μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, προτρέποντας τις δύο πλευρές να εργαστούν για μια πιο μακροπρόθεσμη εκεχειρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 12:41

Στο «κόκκινο» ο ψυχρός πόλεμος

Ο εμπορικός «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ Δύσης και Ρωσίας με φόντο την Ουκρανία συνεχίζεται ακόμη και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στις ανατολικές επαρχίες της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θαλάσσια χελώνα ξεβράστηκε από τη θάλασσα στην περιοχή του Αμπελά. Στο σημείο έφτασε πρώτος ο σύλλογος προστασίας ζώων όπου και διαπίστωσαν μετά από έλεγχο ότι η χελώνα ήταν νεκρή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos