Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 - Psts.gr
Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 15:05

Συλλήψεις σε Σύρο και Σαντορίνη

Στις 22-08-2014 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης ένας 52χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 12:40

Aegean Reggata 2014 - 5η Ημέρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η πέμπτη ημέρα της "Aegean Regatta 2014", που περιελάμβανε το τρίτο και πιο απαιτητικό αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης, την ιστιοδρομία ανοικτής θαλάσσης από την Τήλο στη Ρόδο, απόστασης 42 ναυτικών μιλίων.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέθανε το βράδυ της Παρασκευής, στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, σε ηλικία 108 ετών, ο καθηγητής Εμμανουήλ Κριαράς - η γηραιότερη εν ζωή προσωπικότητα της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διορθώσεις και αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, μετά τις αντιδράσεις, φέρνει η ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπολογιστές, τάμπλετ, κινητά τηλέφωνα, ενημερωτικές οθόνες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνο, εφημερίδες, βιβλία και άλλες εκδόσεις, μικροσυσκευές, κωδικοί και συσκευές ανίχνευσης, ελέγχου ή και πιστοποίησης προσώπων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 12:12

Ο Εμπολα αναστέλλει επαναπατρισμούς

«Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και κάθε πτήση θα εξετάζεται ανάλογα με το πώς έχει εξελιχθεί η επιδημία». Με αυτά τα λόγια, πηγές της Frontex εξηγούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να "δράσουν" σε περίπτωση οποιασδήποτε απειλής κατά της Αμερικής, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο που δηλώνει ότι εξετάζει σοβαρά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos