Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 - Psts.gr
Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 13:11

Συλλήψεις σε Σύρο, Μύκονο, Θήρα

Στις 29-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης ένας 34χρονος ημεδαπός γιατί στις 28/29-08-2014 αφαίρεσε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναλυτικά οι επιτυχόντες μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Πάρου
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από μέρους μου για να πείσω τη δημοτική αρχή να καθαρίσει το τμήμα του οικοπέδου που εικονίζεται στη φωτογραφία και που συνορεύει με το ξενοδοχείο μου.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Διαφορετικό τοπίο στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Αθήνας διαμορφώνει η απόφαση για προαιρετικό άνοιγμα των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του χρόνου στο μεγαλύτερο τμήμα του εμπορικού κέντρου της Αθήνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων, στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, στο Γκάζι, λόγω της παρουσίας του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 06.30 το πρωί σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αμυγδαλοκεφάλι Κισσάμου Χανίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 11:34

Η ζωή χωρίς το Facebook

Το πάρτι είναι βαρετό και θορυβώδες, αλλά είναι όλοι εκεί. Ο συγκάτοικος από την Αγγλία, ο ενοχλητικός συνάδελφος, η μελαχρινή από το συνέδριο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκτός από τις μάχες στο Ιράκ και τις εξελίξεις στη Γάζα –τα σοβαρά δηλαδή– η εβδομάδα που μας πέρασε χαρακτηρίστηκε και από ένα ρεσιτάλ παγκόσμιου μπουγελώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τρομοκρατία «δεν είναι καινούργιο πρόβλημα στη Βρετανία» δήλωσε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και υπενθύμισε, κατά τη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos