Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 - Psts.gr
Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 13:14

Ακόμα μια διακομιδή από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διακομίσθηκαν βραδινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53, από το

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014, λοξές δελφινιών ράχες στο φώς του φεγγαριού με τον Οδυσσέα Ελύτη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 6 Αυγούστου 1945 αμερικανικά βομβαρδιστικά έριξαν την πρώτη ατομική βόμβα στην πόλη Χιροσίμα της Ιαπωνίας. Λίγες μέρες αργότερα στις 9 Αυγούστου όμοια βόμβα έπληξε την πόλη Ναγκασάκι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ομιλία του υπουργού εργασίας στη Βουλή στις 06-08-14
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η καθιερωμένη θερινή έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου, στη Σίφνο, πραγματοποιείται για έκτη συνεχή φορά, ενώ στην παρούσα συγκυρία, εξαιτίας της επέκτασης της Πινακοθήκης, δίνεται η δυνατότητα δανεισμού έργων εξαιρετικής ποιότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Μαραθώνας είναι πάντα ένας αγαπημένος κοντινός προορισμός χάρη στις παραλίες, αλλά και τους αρχαιολογικούς του χώρους, που χάνονται μέσα στα μποστάνια, τα φυτώρια και την άναρχη κατοίκηση.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν απο το υπουργείο Οικονομικών οι διευκρινίσεις για τον ΕΝΦΙΑ, δήλωσε το πρωί η κυβερνητική εκπρόσωπος, καθώς εξετάζεται η μετακίνηση της πληρωμής της πρώτης δόσης για τον Σεπτέμβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδριάζει το απόγευμα υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το υπουργικό Συμβούλιο, στη Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εξυπνες» προβλέπονται οι πόλεις του μέλλοντος. Προφανώς ο χαρακτηρισμός δεν αφορά την ευφυΐα τους αλλά τη δυνατότητα των τοπικών φορέων να αξιοποιούν πρωτοποριακές τεχνολογίες

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 11:11

Συναγερμός για τα «αντίποινα» Πούτιν

Ο ψυχροπολεμικός πυρετός ανεβαίνει επικίνδυνα γύρω από την Ανατολική Ουκρανία, ειδικά μετά την απόφαση της Μόσχας να απαντήσει στις δυτικές κυρώσεις με... το ίδιο νόμισμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos