Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 - Psts.gr

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης θα παραβρεθεί αύριο, Κυριακή 4 Ιανουαρίου

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Βυθίστηκε αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Νάουσας χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 13:01

Πτώση στύλου φωτισμού στη Σύρο

Λόγω ισχυρών ανέμων, έπεσε Δημοτικός στύλος σε διερχόμενο αυτ-το, που οδηγούσε ημεδαπός, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές του οχήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 12:59

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα N. Συρμαλένιου

Το 2015 μπήκε με μια σημαντική είδηση ιστορικής σημασίας. Έχουμε εκλογές στις 25 Γενάρη, εκλογές που μπορούν να σηματοδοτήσουν μια τομή, μια νέα πραγματικά πορεία για την Ελλάδα και το λαό μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια νεαρή δημόσιος υπάλληλος στον χώρο της υγείας και ο πατέρας της, που μένουν στην περιοχή Ευόσμου Θεσσαλονίκης, είναι οι υπερτυχεροί του Πρωτοχρονιάτικου Κρατικού Λαχείου που κέρδισε τα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 12:55

Πολιτικές καραμπόλες στην Κεντροαριστερά

Ενας ιδιότυπος «επιθετικός» διάλογος που αναδεικνύει πλήρως την «κινούμενη άμμο» στο σκηνικό της ευρύτερης Κεντροαριστεράς είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα, λίγο πριν αναλάβουν κόμματα και στελέχη τις κρίσιμες θέσεις στην προεκλογική μάχη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πρώτη μέρα του νέου χρόνου διάλεξε ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν για να κάνει άνοιγμα προς τη Νότιο Κορέα αποδεχόμενος την πρόταση της Σεούλ για επανέναρξη των συνομιλιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 12:47

Στο Πρίντεζι το Norman Atlantic

Το πλοίο «Norman Atlantic» βρίσκεται έξω από το Πρίντεζι και την ώρα αυτήν πραγματοποιείται σύσκεψη των ιταλικών αρμόδιων αρχών για να αποφασιστεί σε ποιο ακριβώς σημείο θα πρέπει να οδηγηθεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos