×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Το γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία με τους εταίρους να κατατεθεί η λίστα ελληνικών μεταρρυθμίσεων το συντομότερο δυνατόν και να συγκληθεί Eurogroup, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αρχαίοι Ελληνες πίστευαν πως η ηλιακή έκλειψη εκφράζει την οργή των θεών και ανησυχούσαν για το μέλλον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «σπίτι» τους στη Βαρειά της Λέσβου επιστρέφουν σιγά σιγά τα 86 έργα της συλλογής του μεγάλου λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου, μετά τη σταδιακή ολοκλήρωση του έργου της συντήρησής τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20/03/2015) από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ" 87χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να μεριμνήσουν ώστε όλοι οι μαθητές να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους καθ' όλη τη διάρκεια της σημερινής έκλειψης Ηλίου, από τις 10.30 ως τη μία το μεσημέρι, ζητά με με εγκύκλιό του το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «Xenia» του Πάνου Χ. Κούτρα με δεκαπέντε υποψηφιότητες (ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου, α'ανδρικού ρόλου και για τους δύο πρωταγωνιστές του φιλμ Νίκο Γκέλια και Κώστα Νικούλι, β' ανδρικού ρόλου για τους δευτεραγωνιστές Αγγελο Παπαδημητρίου και Γιάννη Στάνκογλου, β' γυναικείου ρόλου για τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, μοντάζ, πρωτότυπης μουσικής, σκηνογραφίας, ενδυματολογίας, ήχου, μακιγιάζ και ειδικών εφέ και κινηματογραφικής καινοτομίας) ηγείται της κούρσας για τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕΑΚ) που θα δοθούν στις 30 Μαρτίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με τιμώμενο πρόσωπο τη Γαλλίδα ηθοποιό Φανί Αρντάν, η οποία θα παραδώσει και μάστερκλας την επόμενη μέρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία (ISIS) ανέλαβε την ευθύνη για την προχθεσινή, πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Εθνικό Μουσείο της Τυνησίας, στην Τύνιδα, ενισχύοντας τις διεθνείς ανησυχίες για περαιτέρω διάχυση της δραστηριότητας των τζιχαντιστών στη Μεσόγειο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας ισχυρός τροπικός κυκλώνας προσέγγισε σήμερα τις βορειοανατολικές ακτές της Αυστραλίας, ωστόσο η έντασή του είχε μειωθεί όταν έφτασε πάνω από τη στεριά, χωρίς να υπάρξουν αναφορές για τραυματισμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν τα Windows 10, η νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft, όπως ανακοίνωσε χθες το στέλεχος της αμερικανικής εταιρείας Terry Myerson, σε ομιλία του στο συνέδριο Windows Hardware Engineering Community (WinHEC) στην κινεζική πόλη Σεντσέν.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos