×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Σε ορμητικό χείμαρρο μετατράπηκε ο δρόμος που είναι γνωστός ως «ποτάμι» κοντά στη Ζωοδόχο Πηγή, τα νερά του οποίου εκβάλλουν στην παραλία Κάτω Γιαλός στη θέση Μπουνταράκι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της ΝΔ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενώ παράλληλα, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, άσκησε κριτική για την τακτική του κόμματος μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 22:42

Το σήκωσε ο ΑΣΕ Νεωρίου! (ΦΩΤΟ+WEB TV)

Το σήκωσαν οι κορασίδες του ΑΣΕ Νεωρίου!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από 01/01/15 έως και 08/03/15 τα χιλιοστά βροχής που καταγράφηκαν είναι 183,2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισκέφτηκε σήμερα το νησί της Αντιπάρου ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κος Συρμαλένιος Νικόλαος, συνοδευόμενος από τον κο Ηλία Γουρδούκη και τον κο Καστρουνή Σωτήριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγώνας με σημαντικό «μήνυμα ζωής» διεξάγεται σήμερα στις 17:00 στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας» για την τελευταία αγωνιστική του Α΄ Ομίλου του Εφηβικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κυκλάδων, ανάμεσα στον δεύτερο της βαθμολογίας ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και στον πρώτο Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την ανάγκη διεξαγωγής συνεδρίου στη ΝΔ υπογράμμισε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Δένδιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν η ΕΕ δεν αποδεχτεί το σχέδιο της Ελλάδας, θα μπορούσαμε να πάμε σε εκλογές ή να κάνουμε ένα δημοψήφισμα δήλωσε σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μια μόλις μέρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Βαρουφάκης: Εκλογές 'η δημοψήφισμα αν οι εταίροι δεν δεχθούν το σχέδιο μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μεγάλη ευθύνη» θα έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, εάν δεν επιτρέψει στην Ελλάδα την αύξηση εκδόσεων εντόκων γραμματίων, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel», η οποία πρόκειται να δημοσιευθεί σήμερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια πρώτη αποτίμηση των όσων συνέβησαν στη μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κάνουν αυτές τις ώρες και εν όψει της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όλες οι πλευρές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos