Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Πρωτοφανής αριθμός παράνομων εισελθόντων αλλοδαπών στην Ελληνική επικράτεια κυρίως σε συνοριακές νησιωτικές περιοχές όπως Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη, Κως, Φαρμακονήσι, Λέσβος σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Europa Nostra ανακοίνωσαν τους νικητές για το 2015 των βραβείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Πολιτιστική Κληρονομιά (Bραβεία Εuropa Nostra), τα οποία θεωρούνται τα μεγαλύτερου κύρους βραβεία στην Ευρώπη στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Πρόεδρος και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου, σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. τον Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας, τον Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκό, σας προσκαλούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενέκρινε την πρόταση του Δήμου Πάρου που αφορά στη δημιουργία των κτηριακών εγκαταστάσεων του νέου αεροδρομίου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο ανύπαρκτης επιχείρησης έκδοσης συνδρομητικών ενημερωτικών φυλλαδίων εξαπατούσε ανυποψίαστους καταστηματάρχες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετέχει στην πρόκριση για την Εθνική Ομάδα Optimist που διοργανώνεται από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου με τους αθλητές του Μπρούση Βίκτωρ και Μυτιληναίο Αντρέα.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 14-4-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 50χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν 5 γραμμάρια ηρωίνης και 5 ναρκωτικά χάπια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, την Μεγάλη Εβδομάδα, σε Λέρο και Πάτμο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μετέβη στην Κω, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, όπου είχε συνεργασία με τον Έπαρχο Κω κ. Γιώργο Χαλκιδιό και τον βουλευτή κ. Ηλία Καματερό, για το θέμα των παράτυπων μεταναστών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ντοκιμαντέρ «Κάποτε υπήρχε ένα δάσος» στο Δίκτυο Μουσείων του ΠΙΟΠ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρωτογενές πλεόνασμα 0,4% του ΑΕΠ ή 630 εκατ. ευρώ κατέγραψε ο προϋπολογισμός του 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή στο πλαίσιο της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος και τα οποία απέστειλε στην Eurostat. Οπως προκύπτει, οι δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης ανήλθαν το 2014 σε 88,3 δισ. ευρώ ενώ τα έσοδα σε 82 δισ. ευρώ, με το συνολικό ισοζύγιο να είναι ελλειμματικό κατά 6,3 δισ. ευρώ ή 3,5% του ΑΕΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos