Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Στις 03-08-2015 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης ένας 29χρονος ημεδαπός γιατί οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχε αφαιρέσει στις 02-08-2015 το βράδυ, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του. Το δίκυκλο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 03-08-2015 το πρωί συνελήφθη στη Χώρα Νάξου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 57χρονος
υπήκοος Ην. Βασιλείου γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία στις 02-08-2015 το πρωί προκάλεσε φθορά σε ελαστικά Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας ημεδαπού. Στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιότιμε κ. Διοικητή,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να είναι το νησί μας καθαρό, παρά τις αντίξοες συνθήκες των ημερών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Tετάρτη 5-8-2015 θα γίνουν εργασίες από το Δήμο Πάρου σε τμήμα του δρόμου από την Παντάνασσα μέχρι του Σπανόπουλου. Ο δρόμος θα είναι κλειστός για 24 ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ" Ν.Νάξου 62, 83χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα «κόκκινα» δάνεια και οι αποκρατικοποιήσεις αποτελούν τα πλέον κρίσιμα «βαρόμετρα» που θα κρίνουν, αν τελικά τηρηθεί το σφιχτό χρονοδιάγραμμα, την επίτευξη συμφωνίας.Συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών θα έχουν σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λελογισμένες απώλειες (-4,32%) κατέγραφε πριν λίγη ώρα το Χρηματιστήριο Αθηνών την επόμενη μέρα της χθεσινής κατάρρευσης που χάθηκαν λογιστικά 7,891 δισ. ευρώ. Είναι αξιοσημείωτο ότι στα τέσσερα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης ο γενικός δείκτης έφθασε να ενισχύεται μέχρι και 0,27% στις 669,89 μονάδες διότι δεν είχαν συγκεντρωθεί ακόμη οι ανεκτέλεστες εντολές πώλησης για τις τραπεζικές μετοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον 31 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν, όταν συριακό μαχητικό αεροπλάνο συνετρίβη χθες σε πολυσύχναστη αγορά στη βορειοδυτική πόλη Αρίχα, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο των ανταρτών, δήλωσαν κάτοικοι και αυτόπτες μάρτυρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «μεγαλύτερο και πιο σημαντικό βήμα που έχει γίνει ποτέ από Αμερικανό πρόεδρο προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής» έκανε χθες βράδυ (ώρα Ελλάδος) ο Μπαράκ Ομπάμα, αποσπώντας παγκόσμιες επευφημίες αλλά και «εμφυλιοπολεμικές» αντιδράσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos