Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Την Κυριακή 24-1-2016, επτά μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων έδωσαν το παρόν στον Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας Κώστου, καλύπτοντας τους τομείς Επικοινωνιών και Πρώτων Βοηθειών

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τον Νέο αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης κατά τη διάρκεια του ολιγοήμερου ταξιδιού του στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 22-1-2016 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, με την ευλογία του εφημέριου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου πατέρα Κωνσταντίνου Κοντού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Του αγώνα που έχει δώσει εδώ και ένα χρόνο η κυβέρνησή του υπεραμύνθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην κομματική εκδήλωση για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Τάε Κβο Ντο, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίσιο τέλος μετά από σχεδόν 20 ημέρες το θρίλερ της απαγωγής του 4χρονου Φοίβου ο οποίος απήχθη από τον ίδιο του τον πατέρα αμέσως μετά την φρικτή δολοφονία της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου γιου του, μόλις 6,5 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια από τις χειρότερες χιονοθύελλες των τελευταίων ετών πλήττει τις ανατολικές ΗΠΑ. Η επέλαση του Snowzilla, όπως έχει βαφτιστεί από τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, είχε προκαλέσει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής το θάνατο τουλάχιστον 19 ανθρώπων, χάος στους δρόμους και αυτοκινητόδρομους και χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς Μαρσέλου Ρεμπέλου ντε Σόουζα προηγείται με μεγάλη διαφορά των αντιπάλων του στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Πορτογαλία, ωστόσο ακόμη δεν είναι βέβαιο ότι θα εκλεγεί από τον πρώτο γύρο, σύμφωνα με τα έξιτ πολ που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos