Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Το Δ.Σ του Α.Ο. Πάρου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Α.Ο. Πάγου για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην ομάδας μας, το Σάββατο 12/11/2016, στον μεταξύ μας αγώνα για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων. Σας Ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε με χαρά τον επαναληπτικό αγώνα εντός της έδρας μας για να σας το ανταποδώσουμε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχώς αυξανόμενο είναι τα τελευταία χρόνια το μερίδιο του τουρισμού πολυτελείας (luxury tourism) στην Ελλάδα, μία τάση που ενισχύεται από τις πρόσφατες ενέργειες του Υπουργείου Τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο λόφο του Αγίου Γεωργίου ή Σαν Τζώρτζη, απλώνεται αμφιθεατρικά η Άνω Σύρος, ο μαγευτικός καλοδιατηρημένος μεσαιωνικός οικισμός –κάστρο που χρονολογείται από την εποχή της Ενετοκρατίας και αποτελεί ένα από τα γραφικότερα στολίδια της Σύρου. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα τα αυγά (συμπεριλαμβανομένων των χύμα αυγών που πωλούνται στις Λαϊκές Αγορές) θα πρέπει να φέρουν πάνω στο κέλυφος με καθαρά γράμματα τον διακριτικό αριθμό του παραγωγού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια επιστημονική διάκριση, σε παγκόσμιο επίπεδο, που τιμά την Νομική Σχολή Αθηνών, τη χώρα μας, καθώς και τη Σύρο, κατέκτησε μια εξαμελής ομάδα φοιτητών της Νομικής Αθηνών, στην οποία συμμετέχει και η Αθηνα Κώτσια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει αύριο η χώρα, λόγω της απεργίας που θα πραγματοποιήσουν οι ναυτεργάτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πρώιμο στάδιο βρίσκονται οι ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων supermarket στην Ελλάδα, καθώς μόλις το 25% των online αγοραστών (25%) δηλώνει πως έχει κάνει - κάπως συστηματικά - διαδικτυακές αγορές αυτού του είδους. Αυτό σχετίζεται με την πλούσια σε εμπειρίες αγορά προϊόντων στο περιβάλλον των φυσικών καταστημάτων σούπερ-μάρκετ, στη δυσκολία επιλογής (π.χ. φρέσκα προϊόντα), αλλά και στο υψηλό κόστος στην παράδοση των προϊόντων που παραγγέλνονται online

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΕΚ ενέκρινε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου τη μείωση των επιτρεπόμενων εθνικών ορίων για τις εκπομπές βασικών ρύπων μέχρι το 2030, συμπεριλαμβανομένων του οξειδίου του αζώτου NOx, των σωματιδίων και του διοξειδίου του θείου. Το ΕΚ είχε ήδη συμφωνήσει ανεπισήμως επί της συγκεκριμένης νομοθεσίας με την ολλανδική προεδρία του Συμβουλίου. Η ατμοσφαιρική ρύπανση εκτιμάται ότι προκαλεί ετησίως περίπου 400.000 πρόωρους θανάτους στην ΕΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, από την οποία προκύπτουν δύο προτάσεις στοιχήματος. Η σημερινή μας τριάδα ποδοσφαιρικών επιλογών ολοκληρώνεται με Κύπελλο Βραζιλίας, ενώ παράλληλα υπάρχει επιλογή και από το μπασκετικό κουπόνι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos