Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Ταξίδι στην παράδοση διαφόρων περιοχών του Ελληνισμού παρουσιάσει το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας με ζωντανή μουσική και όμορφες φορεσιές,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 13:26

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 13:22

Γενική συνέλευση ποδηλατικού ομίλου Πάρου

ην Κυριακή 4/9/2016 στις 10:00 π.μ στην αίθουσα του ΝΗΡΕΑ στη Νάουσα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση Μελών του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι, το Σάββατο 3-9-2016 και σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που εκδόθηκε την Παρασκευή 2-9-2016 ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε και επίσημα πριν από λίγες μέρες η ένταξη του έργου με τίτλο : «Εγκατάσταση Αφαλάτωσης – Θέση Αγία Παρασκευή Δήμου Θήρας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ” Ν.Ν.57, από το λιμάνι Σίφνου στο λιμάνι Σύρου, 52χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΣΚΑΪ, ο ANT1 και δύο νέα κανάλια, αυτά που θα ιδρύσουν οι κ. Μαρινάκης και Καλογρίτσας, κέρδισαν τις τέσσερις άδειες γενικού περιεχομένου, ύστερα από την πρωτοφανή διαδικασία που επέλεξε η κυβέρνηση και κράτησε εγκλείστους, για περισσότερες από 65 ώρες, τους εκπροσώπους των οκτώ ομίλων που τις διεκδίκησαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Στιβ Τζομπς και ο Στιβ Βόζνιακ, οι άνθρωποι που δημιούργησαν την Apple, είχαν κατασκευάσει μόλις 200 κομμάτια από τους συγκεκριμένους υπολογιστές το 1976.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δύο αυτόνομα λεωφορεία, ηλεκτροκίνητα και χωρίς οδηγό, θα εξυπηρετούν από το σαββατοκύριακο και για έναν χρόνο πειραματικά τους επιβάτες μίας γραμμής του κέντρου της πόλης της Λυών, σε «παγκόσμια πρώτη», σύμφωνα με τους υπεύθυνους της επιχείρησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης κατέκλυσαν χθες το κέντρο της πρωτεύουσας, Καράκας, απαιτώντας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος με το ερώτημα της καθαίρεσης του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο. Ντυμένοι στα λευκά και φωνάζοντας «αυτή η κυβέρνηση θα πέσει», οι διαδηλωτές εξέφρασαν την οργή τους για τις επιπτώσεις της δεινής οικονομικής κρίσης και για την ανικανότητα της κυβέρνησης να την αντιμετωπίσει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos