Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Νικητές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αναδείχθηκαν οι House of Drama! Η χορευτική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη εντυπωσίασε το κοινό με την παρουσίαση του στον μεγάλο τελικό του show!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγριεύει ο καιρός την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλές γιορτές από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Attica Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Attica Group), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως «True Leader», Όμιλος–Ηγέτης, στα πλαίσια του ομώνυμου θεσμού της ICAP Group, σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2017, παρουσία σημαντικών επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Παράκτιας Αλιείας του Δήμου Πάρου «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, στο Δήμο Πάρου και στο Λιμενικό Ταμείο Πάρου,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρός τούς εὐσεβεῖς Χριστιανούς τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Παροναξίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της προς τους ΟΤΑ Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, συγχρηματοδοτεί την κατασκευή τριών σημαντικών έργων για το νησί της Κέας, τα οποία θα συμβάλουν στην περαιτέρω τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού, καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Πάρου και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά την κα. Αλεξάνδρα Βουβουσίρα που μας τίμησε με την πρότασή της για τη δωρεά 444 βιβλίων και εντύπων στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας εις μνήμη του καθηγητή Εμμανουήλ Μαρμαρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πιστοποίηση σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (safety) της EASA του μεγαλύτερου αεροδρομίου της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos