Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Ατύχημα σημειώθηκε κατά τις νυχτερινές πιθανότατα ώρες, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε στο σιδερένιο κιγκλίδωμα που οριοθετεί το λιμάνι της Πάρου στο ύψος περίπου του κτηρίου του Ο.Τ.Ε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας, θέλοντας να τιμήσει και να επιβραβεύσει τους νέους και τις νέες, που εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και κατάγονται από το Νησί της Νάξου, θα πραγματοποιήσει εόρτια εκδήλωση την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 στις 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε οικογενειακώς. Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Νάξιο Πρωταθλητή των Special Olympics Παναγιώτη Κουτάτζη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθρόα ήταν και φέτος η συμμετοχή του κόσμου στον εορτασμό του Αγίου Στεφάνου 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να είναι περιορισμένο, ωστόσο σε στοιχηματικό επίπεδο, το κουπόνι έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

9.700 που το έλαβαν είναι από Ινδία, Μπανγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο, Φιλιππίνες και Κίνα - 97.000 είναι από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία - 1.500 είναι από χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Βρετανία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανέλαβε τη θέση του ότι δεν θα ψηφίσει θετικά στη χρήση του όρου «Μακεδονία» - «Δεν υπάρχουν πλαστά χαρτιά, ούτε μεσάζοντες», είπε ο υπουργός, ερωτηθείς για τη συμφωνία για τη Σαουδική Αραβία - «Ο ανασχηματισμός είναι θέμα του πρωθυπουργού»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 2017 φαίνεται πως ήταν μια χρονιά που οι χρήστες δεν πήραν τα χέρια τους από τα smartphones.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είναι απολύτως τρομοκρατημένη και η ψυχική της ισορροπία έχει διαταραχθεί, λέει η αδερφή της Λόρα Πάλμερ που αντί για διακοπές στην Ερυθρά Θάλασσα, βρέθηκε κλεισμένη σε μπουντρούμι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 13:26

Δημοσκόπηση-χαστούκι για τη Μέρκελ

Οι δυσκολίες στο σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού στη Γερμανία έχουν ως αποτέλεσμα να μειώνεται η υποστήριξη προς την Άνγκελα Μέρκελ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos