Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Το psts.gr σας κάνει δώρο 10 εισιτήρια για την θεατρική παράσταση "Πέτρες στις τσέπες του"

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πολλούς ανθρώπους μπορεί να είναι δύσκολο να κάνουν έναν καλό ύπνο στην διάρκεια της νύχτας. Οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες και τα προβλήματα της καθημερινότητας παίρνουν, δυστυχώς, προτεραιότητα σε σχέση με τον ύπνο και τους δυσκολεύουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, για τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας της Adecco με τίτλο «η Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα», που διενεργήθηκε τρίτη φορά φέτος σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών LMG, και αφορούν τις επιπτώσεις της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στους νέους ανθρώπους, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έγγραφη καταγγελία από μέλη του προσωπικού του Ιδρύματος κατά συναδέλφου τους για κακοποίηση τροφίμων του Γηροκομείου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πέντε μήνες η σπουδαία παράσταση «Πέτρες στις Τσέπες του» ήταν καθημερινά sold out στο θέατρο του Νέου Κόσμου στην Αθήνα και κέρδισε διθυραμβικές κριτικές και τις καρδιές του κόσμου! Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 στις 21:00 παρουσιάζεται στο Θέατρο Λευκών Πάρου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Την 12-07-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 23 και 28 ετών, διότι διέθεταν προς πώληση ναρκωτικές ουσίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από ένα διήμερο κατά το οποίο πρωταγωνίστησε το Τσάμπιονς Λιγκ, η προσοχή την Πέμπτη (13/07) στρέφεται στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας (2) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διαφορετικές πτήσεις εξωτερικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Αρχαιολογικό Μουσείο Πάρου (Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων) φιλοξενεί το καλοκαίρι του 2017 το διεθνές φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης «Orange Water 3», παρουσιάζοντας στους χώρους του, ως συνδιοργανωτής του φεστιβάλ, εικαστική έκθεση από τις 16 Ιουλίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι μία από τις πιο δυσάρεστες (και απεχθείς) συναντήσεις της ζωής σας μέσα στο σπίτι. Φυσικά μιλάμε για τη στιγμή που θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με μια κατσαρίδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos