Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Κατάπολων ν. Αμοργού στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 63χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με θετικό πρόσημο αύξησης της συνολικής κίνησης επιβατών και των πτήσεων στα ελληνικά αεροδρόμια έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2017 σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κεντρικός ήρωας του έργου είναι ένας σκληροτράχηλος πειρατής που μας διηγείται τη ζωή του και τις περιπέτειες του στη θάλασσα. Ο πειρατής Γεώργιος Νέγρος ήταν πρόσωπο υπαρκτό που γεννήθηκε το 1807 στο Βαθύ Σάμου και έδρασε στο Αιγαίο από το 1840 μέχρι το 1851.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από τις 9 -11 Ιουλίου 2017 διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Νέας Μάκρης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα EUROPE υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο. , με τη συμμετοχή 28 αθλητών από 16 ομίλους.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτα δρομολόγια θα πραγματοποιήσουν το Blue Star 2 από το λιμάνι του Πειραιά για Πάρο, Νάξο, Κω και το Blue Star Naxos από το λιμάνι της Πάρου προς Πειραιά το Σάββατο 15 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αλοπρονιάς Σικίνου, 79χρονη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια είναι τα σχέδια του Υπουργείου Τουρισμού για την αξιοποίηση του Έλληνα NBAer;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Νάξο βρίσκεται από χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου του νησιού Αγίου Νικοδήμου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια σπουδαία εκδήλωση προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή – θρύλου Μίμη Δομάζου του οποίου η αθλητική παρουσία στα ελληνικά γήπεδα σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, λαμβάνει χώρα το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 στις 20:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos