Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης με τον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη, ο οποίος βρίσκεται στη Νάξο για ολιγοήμερες διακοπές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγκρουση του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ” Ν.Π. 10631 , με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ” Ν.Π. 8129, σημειώθηκε απογευματινές ώρες την Τρίτη 25 Ιουλίου, εντός του λιμένα Αίγινας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την κήρυξη προειδοποιητικών 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων στους ναύτες-μέλη των πληρωμάτων πλοίων στις ακτοπλοϊκές γραμμές στο λιμάνι της Ραφήνας, προαναγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέφι, χορός, τραγούδι... ο Stan ξεσήκωσε τους θαυμαστές του στη Σύρο, το βράδυ της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώνουμε τους κτηνοτρόφους του νησιού μας ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει αποστείλει στο Δήμο τις καταστάσεις κατανομής δημοτικών ή δημόσιων βοσκοτόπων Σίφνου για το έτος 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές. Η χώρα άντλησε 3 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,625%. Σε non paper το μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε ότι «η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τάσου Γάτση για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018.O 26χρονος Κεντρικός έχει ύψος 1.98μ και πέρυσι ήταν ο αρχηγός του Ηρακλή ,όπου και πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά. Εκτός από τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ (2014-2017, 2008-2010), έχει αγωνιστεί σε Άρη και Νίκη Αιγινίου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ερωτηματικά προκαλεί η αναρτημένη εικόνα του εξωφύλλου σε social media της Επιτροπής Αισθητικής της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυρίζουν τα σανδάλια σου από το πολύ περπάτημα και τον ιδρώτα; Αυτό σημαίνει πως μυρίζουν και τα πόδια σου. Δες τι μπορείς να κάνεις για να διώξεις την άσχημη μυρωδιά και τα βακτήρια που μαζεύονται στα πόδια σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνιος Συρίγος και Νίκος Μανιός καταθέτουν αναφορά το έγγραφο του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου της 20.07.2017 με αρ. πρωτ.26/2017 σχετικά με το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Μήλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos