Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Μια πραγματικά συγκλονιστική συναυλία είχε την ευκαιρία να απολαύσει το μουσικόφιλο κοινό της Πάρου που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου στην Αίθουσα του ΕΠΑ.Λ στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 25-01-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδική εκδήλωση με θέμα το «Νότιο Αιγαίο: Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019», στο πλαίσιο της έκθεσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 21/1 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Αρχίλοχος'' για το έτος 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου, σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού της, προσκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΠΑΡΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΝ «Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ», με τη συνδρομή των μελών και των φίλων του για το πρώτο τρίμηνο του 2018, πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός σύλλογος Αγκαιριανών προσκαλεί τα μέλη του, σε γενική συνέλευση, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 10.30, στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς, με τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σκοπιανό ταράζει τα νερά και στο Μαξίμου ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δύο άντρες, ηλικίας 86 και 65 ετών, έδωσαν τέλος στη ζωή τους πίνοντας φάρμακο - Είχαν αφήσει σημείωμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Αμερικανοκαναδό νευροχειρούργο Ουάιλντερ Πένφιλντ, αφιερώνει η Google το σημερινό της Doodle, με αφορμή την 127η επέτειο από τη γέννησή του.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos