Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 00:31

Στη Σύρο η σορός του επιβάτη του Blue Star Naxos

Tραγική εξέλιξη. Αυτοκτόνησε πηδώντας από το κατάστρωμα του πλοίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρός από σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ο επιβάτης του πλοίου Blue Star Naxos που κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες, έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Γυάρου και Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη κινητοποίηση έχει σημάνει στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σύρου και Γυάρου για τον εντοπισμό επιβάτη που έπεσε γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου στη θάλασσα ενώ ταξίδευε με το πλοίο Blue Star Naxos.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Republika GornaMakedonija (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας) είναι η ονομασία της γειτονικής χώρας που προκρίνεται τελικά ως λύση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό, από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε ότι ένας άνδρας -περίπου 60 ετών- αγνοείται, όταν έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Naxos.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου ανάμεσα στον Μαρπησσαϊκό Πάρου και τον Α.Ο. Σερίφου στο πλαίσιο του 2ου Ομίλου του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων, είχε δυσμενή κατάληξη καθώς στον αγωνιστικό χώρο σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός ενός παίκτη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε μία κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2018 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ». Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και έναν σύντομο διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νίκο Τριαντάφυλλο και η ευλογία της πίτας από τους παρευρισκόμενους Ιερείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρωμα παράδοσης και χαρακτήρα αυθεντικού γλεντιού που θα θυμίζει παλαιότερες όμορφες εποχές, θα αποκτήσει την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου ολόκληρος ο παραδοσιακός οικισμός της Παροικίας Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να μοιάζει θέα και να έχει ένα υπέροχο στήθος σε όποια ηλικία και αν βρίσκετε;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα «Sleeping in Airports» ζήτησε την άποψη πάνω από 24.000 ταξιδιωτών καλώντας τους να τα βαθμολογήσουν από το 5 (ως εξαιρετικά) ως το ένα (χάλια)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos