Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Παραδόθηκε το μεσημέρι από τους Αλβανούς στους οικείους του - «Οχι, Κώστα...», ο σπαραγμός της μάνας που σκίζει όλη τη Βόρειο Ήπειρο - Εκατοντάδες κόσμου στους Βουλιαράτες για να τον αποχαιρετήσουν - Αύριο στις 2 το μεσημέρι η κηδεία του με δαπάνη του Δήμου Δρόπολης
Στο σπίτι τους υποδέχθηκαν για τελευταία φορά το παιδί τους ο Γιάννης και η Βασιλεία Κατσίφα. Εντεκα μέρες μετά τη δολοφονία του, η σορός του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα επέστρεψε στους Βουλιαράτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H υπερβολική ενασχόληση με τα smartphone και τα tablet δεν απειλεί μόνο τα μάτια των παιδιών, επισημαίνει σε έκθεσή του το Παγκόσμιο Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο νέες προσκλήσεις για υποβολή προτάσεων ένταξης έργων, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το έργο ανέρχεται στα 421.799,99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και αφορά στην αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του παλαιού λιμένα, για την εξυπηρέτηση των επιβατών και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την νέα διάκριση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου “World Travel Market”, στην οποία απέσπασε το βραβείο για το καλύτερο περίπτερο, o Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γεώργιος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της ΠΝΑΙ, ενέκρινε τη διαδικασία προκήρυξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 15:07

Στοίχημα: Πολλά γκολ στο Μόναχο! (video)

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ και η σημερινή, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο! Την προσοχή φυσικά τραβάει το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ, στην έδρα της Μπάγερν, αλλά και τα υπόλοιπα ματς της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εγκρίθηκε η πρώτη κατανομή ποσού ύψους 70.000.000,00 ευρώ, στις Περιφέρειες της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2018, για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών έναντι της συνολικής τους δαπάνης για το σχολικό έτος 2018-2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες για την συμφωνία πολιτείας - Εκκλησίας - «Με τη συμφωνία απελευθερώνονται 10.000 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων», είπε χαρακτηριστικά - Πρόσθεσε ότι έτσι θα καλυφθούν οι ανάγκες του κοινωνικού κράτους!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos