Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη πως ο αμερικανικός "κολοσός" Johnson & Johnson γνώριζε επί δεκαετίες ότι το ταλκ Baby Powder περιείχε αμίαντο, μια ουσία που θεωρείται καρκινογόνα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι συναλλαγές με το Δημόσιο αποτελούν συχνά «πονοκέφαλο» για τον πολίτη. Έγγραφα επί εγγράφων, ατελέσφορη πολλές φορές γραφειοκρατία, ουρές στα γκισέ, σπατάλη χρόνου και εργατοωρών, αποτελούν συχνά, μια δυσάρεστη πραγματικότητα εμπλοκής σε έναν κυκεώνα αδιεξόδου που οι περισσότεροι πολίτες έχουν ζήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 1η Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Μύθοι και Αλήθειες» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με μεγάλη συμμετοχή πολιτών και φορέων από όλη την Ελλάδα και παράλληλη διαδικτυακή αναμετάδοση. Συμμετείχαν εκπρόσωποι κινήσεων από τα Άγραφα (Θεσσαλία και Ευρυτανία), τις Κυκλάδες, την Αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την Μακεδονία κ.α.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το άρθρο 91 του ψηφισθέντος νομοσχεδίου με τίτλο «Κατάργηση των διατάξεων περί μείωσης των συντάξεων, ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιανουαρίου 2016 σχετικά με τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και άλλες διατάξεις.» δίνεται η δυνατότητα ένταξης των υπηρεσιών του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στις μόνιμες κοινωνικές δομές των δήμωνπου συμμετείχαν μέχρι τώρα στο Πρόγραμμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Attica Group προχώρησε στην έκδοση του 9ου Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφορά το 2017, ο οποίος ακολουθεί τις κατευθυντήριες οδηγίες GRI Standards του Global Reporting Initiative (σε επίπεδο συμφωνίας “Core”).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 18/12/2018 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερίσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Μανιός ξεκινώντας την ομιλία του επισήμανε ότι σε μία τέτοια κορυφαία Κοινοβουλευτική διαδικασία, όπως είναι ο προϋπολογισμός, δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται μέχρι και η τυμβωρυχία προκειμένου να θίξουμε τον Πρωθυπουργό της χώρας, αναφερόμενος στα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή για την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, μετά την εισβολή δύο θρασύτατων οπλισμένων ληστών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ πρόσφατα η Γενική ιατρός κ. Καψάλη, αφαιρέθηκε από τη λίστα των οικογενειακών ιατρών του ΚΥ Πάρου. Έτσι στον τρέχοντα χρόνο οι επιλογές για οικογενειακό Ιατρό στο ΚΥ Πάρου είναι μόνο δύο: Ο Παθολόγος κ. Καρακώστας και ο ΓΙ κ. Τζανίδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 14:44

Στοίχημα: Αντέχει στο ντέρμπι η Ντεν Μπος!

Παρασκευή σήμερα (14/12) και μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η δράση επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos