Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Συναγερμός σήμανε στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, όταν σκάφος νορβηγικής σημαίας ονόματος «Almost Alice» με μοναδικό επιβαίνοντα τον 51χρονο κυβερνήτη του, κινδύνεψε στη θαλάσσια περιοχή 19 ν.μ. νότια της Μήλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες διαστάσεις στη μάχη της ακτοπλοϊας - «Η Golden Star δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμη και το προσωπικό της, σέρνοντας πλήθος ναυτεργατών στο θέατρο του παραλόγου που έχει στήσει»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ελέγχους θα υπόκεινται όσοι θελήσουν από εδώ και στο εξής να ταξιδέψουν με πλοίο στην Κρήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Masterchef μας έχει συνηθίσει σαν αποστολή του παιχνιδιού, να επισκέπτεται τα κορυφαία εστιατόρια τη Αθήνας όπου και διαγωνίζονται οι ομάδες, προτού βγάλουν τους υποψήφιους για αποχώρηση από το παιχνίδι. Αυτή τη φορά ο τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής ταξίδεψε 2 ώρες από την πρωτεύουσα και επισκέφτηκε την Καλαμάτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 21:30

Συμμετοχή της Ε.Α.Σ Νάξου στην FOOD EXPO 2018

H E.A.Σ Νάξου Α.Ε.Σ Α.Ε. ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2018 η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 10 έως τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (πλησίον του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένα είναι τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων κυρίως σε σπίτια, σε αρκετές περιοχές της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι πρόκειται να διεξαχθεί στην Πάρο την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα του Π.Σ. «Αρχίλοχος» στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς έλαβε μέρος στο συνέδριο του προγράμματος ELEMED που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Φάρος) στις 27/02/2018, ως ομιλητής με θέμα ''Εξηλεκτρισμός και Νησιωτικότητα''.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Εισήγηση του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στη συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών Karl-Heinz Lambertz

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα στο νησί μας γίνεται έναρξη των αγώνων του final 4 του Κυπέλου Ελλάδας Γυναικών 2017 -2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos