Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Στο συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Μαΐου συζητήθηκε η θέση του Δημοτικού Συμβουλίου για το σχέδιο νόμου “Κλεισθένης 1” , που φέρνει για τη τοπική διοίκηση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιορισμένη η δράση στο σημερινό πρόγραμμα, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στην άσημη Λες Ερμπιέ και την παντοδύναμη Παρί Σεν Ζερμέν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έλληνας κολυμβητής θέλει να φθάσει στο Καστελλόριζο, ξεκινώντας από την Ρόδο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιστολή παραίτησης του κ. Πέτρου Ρούσσου από Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην τελετή λήξης του Παραδοσιακού εργαστηρίου Σύρου, «Άρωμα Παράδοσης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως είχαμε κατά αποκλειστικότητα προαναγγείλει σε άρθρο μας που δημοσιεύτηκε πριν από πέντε περίπου μήνες, μια νέα δημοτική παράταξη η οποία θα διεκδικήσει την ψήφο του παριανού λαού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 βρίσκεται σε διαδικασία συγκρότησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του Βυθού στο Λιμένα της Παροικίας έως την παραλία Λιβάδια, την Παρασκευή 4 Μαΐου. Μία σημαντική πρωτοβουλία για το θαλάσσιο περιβάλλον, που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Πάρου και τον Ναυτικό Ομίλου Πάρου και έγινε με τη συνδρομή του Λιμεναρχείου Πάρου, της ΔΕΥΑ Πάρου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία και σε κατάμεστο κάθε φορά θέατρο, δόθηκαν οι παραστάσεις του έργου "Μπακαλόγατος" από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου. Oι παραστάσεις ανέβηκαν στην αίθουσα "ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ" στη Νάουσα στις 24, 25, 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου και στον Πολυχώρο του ΕΠΑΛ στην Παροικία στις 11 Απριλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε δράση ιατρικής παρέμβασης, η οποία οργανώθηκε από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στο Χαλκί και στη Χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 13 Μαϊου δηλώνω παρών στις τοπικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί για μένα η πολιτική είναι προσφορά και ήθος. Οχι παραγοντισμοί και «κομματάρχες». Γιατί η Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι εμείς!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos