Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Συνεχίζονται στην Πούντα, στο στενό μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου, οι διεθνείς αγώνες Slalom Windsurfing της διοργάνωσης International Windsurfing Tour υπό τον τίτλο "Paros Wind Odyssey".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-07-2018 το πρωί συνελήφθη στη Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 67χρονη ημεδαπή, η οποία λειτουργούσε κτηνοτροφική εγκατάσταση χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή και εξέτρεφε οικόσιτα ζώα έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (περδούκλωμα) την κινητικότητά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και έναν αλλοδαπό άνδρα, αποστολέα των ναρκωτικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του εξοπλισμού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, μέσω της προμήθειας υψηλής ποιότητας σύγχρονου εκπαιδευτικού εξοπλισμού ο οποίος θα ανταποκρίνεται τόσο στις απαιτήσεις της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας όσο και στο σύγχρονο τεχνολογικό περιβάλλον της ναυτιλίας, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενέκρινε τα τεύχη διακήρυξης και την διαδικασία με την οποία θα προκηρυχθεί το έργο «Αναβάθμιση RADAR – ARPA σε προσομοιωτή γέφυρας και προσομοιωτής χειρισμού υγρού φορτίου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 16η Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποστελέχωση υπηρεσιών, Στέγαση δημοσίων υπαλλήλων και το Καταφύγιο των ψαράδων τα βασικά θέματα συζητήσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Πάρος πρόκειται να γίνει από τις 11 - 15 Ιουλίου 2018, διεθνές επίκεντρο του παγκόσμιου windsurfing καθώς στην Πούντα, στο στενό μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου, κορυφαίοι αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στον αγώνα SLALOM "PAROS WIND ODYSSEY" στο πλαίσιο της διοργάνωσης International Windsurfing Tour η οποία έχει για πρώτη φορά σταθμό της την Ελλάδα!

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα και μοναδικό γκολ, που μπήκε με κεφαλιά στο 51ο λεπτό του αγώνα Γαλλία - Βέλγιο δίνοντας τελικά στους Γάλλους το "εισιτήριο" για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2018, ήταν ικανό να φέρει τρελούς "γαλλικούς" πανηγυρισμούς στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπουδαία ομαδική εικαστική έκθεση εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου στον εκθεσιακό χώρο Gallery του ξενοδοχείου Poseidon of Paros σε συνεργασία με την ART WAY.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos