Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Είναι το απόλυτο hotspot της νυχτερινής ζωής στην Παροικία! Υπέροχο στέκι για βραδιές nonstop διασκέδασης με απογειωτικούς ρυθμούς, αμείωτο κέφι και ανεπανάληπτο νυχτερινό ξεφάντωμα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα σ' αυτό τον περιεκτικό τίτλο .γεννιέται η ζωγραφική παλέτα των καλλιτεχνών μας, που θέλησαν να περικλείσουν μέσα στις Αιγαιογραφίες τους, αυτό το φως του Αιγαίου, όπου κάτω από αυτό τον ήλιο διασταυρώθηκαν. λαοί και πολιτισμοί μια διακίνηση της ιστορίας που προσδιόρισε τη μοίρα του τόπου μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώνοντας τις θερινές μας πολιτιστικές εκδηλώσεις, κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση στα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεντώνεσαι, παίρνεις το πιο κοφτερό μαχαίρι που έχεις στην κουζίνα σου και ετοιμάζεσαι για ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου:

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι λάτρεις του yachting το φετινό Καλοκαίρι και ο ευγενής ανταγωνισμός των «καπεταναίων», όσον αφορά το μεγαλύτερο και ταχύτερο σκαρί, καλά κρατεί, παρά την κρίση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το σούρουπο της Δευτέρας 16 Ιουλίου, στο πανέμορφο νησί της Αντιπάρου άρχισε να συγκεντρώνεται πολύς κόσμος για να τιμήσει τις λαμπρές θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της εορτής της Αγ. Μαρίνας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ειδικό αφιέρωμα στα 6 ελληνικά νησιά που αναδείχθηκαν μεταξύ των 10 κορυφαιων της Ευρώπης, έκανε ο Alpha TV με ειδικό ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 51χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας , για την τήρηση της ασφαλιστικής-εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας, σε τουριστικές περιοχές της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos