Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της 24ωρης απεργίας της Π.Ν.Ο τη Δευτέρα 03/09/18, τα δρομολόγια των πλοίων της Blue Star Ferries θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξενοδοχείο ετοιμάζεται να φτιάξει στη Νάξο ο διεθνής άσος της Roma Κώστας Μανωλάς, στο οποίο μεταξύ άλλων θα φιλοξενεί συμπαίχτες του για να γνωρίζουν τις ομορφιές του νησιού και να τις προβάλουν.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της βράβευσης του από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πατάτας 2018 που του απένειμε βραβείο για την προσφορά του στον αθλητισμό αλλά και την προβολή της Νάξου.
«Θα κάνω μια προσπάθεια να δώσω κάτι παραπάνω στο νησί φτιάχνοντας ένα ωραίο ξενοδοχείο στο οποίο θα προσπαθήσω να φέρω συμπαίκτες μου να γνωρίζουν το νησί και να το προβάλουμε» είπε.

 Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γεγονός! Για ακόμα μια χρονιά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη μερίδα τηγανητές πατάτες, αφού κατάφερε να τηγανίσει μια μερίδα βάρους 625 κιλών!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονες πιέσεις ασκεί η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού για την ομαλή επίλυση των διαφορών ακτοπλόων-ναυτεργατών. Η απεργία που έχει προκηρύξει η ΠΝΟ για τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ήδη έχει δημιουργήσει επιπλοκές στην τουριστική κίνηση δημοφιλών προορισμών του Αιγαίου (Πάρος, Νάξος, Σύρος, Μήλος, Ίος κα) παρά την έγκαιρη προειδοποίηση των ναυτεργατών από τις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια σχέσης, αμέτρητα ταξίδια, αποδράσεις και όμορφες στιγμές, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μία ρομαντική τελετή στην μαγευτική Σίφνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νυφικό της ηθοποιού σχεδίασε ο θείος της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018 13:14

Δρομολόγια λεωφορείων από 03/08/2018 έως 10/09/2018

Δείτε αναλυτικά το δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (02/09) σήμερα, οι μάχες στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης "φουντώνουν" ολοένα και περισσότερο, με το κουπόνι του πάμε στοίχημα να γίνεται και πιο ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλα προβλήματα στην μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων δημιουργεί η 24ώρη απεργία των ναυτικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% και εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του ανήκει σε άλλον ασθενή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos