Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Στο διάστημα εκτοξεύεται ο Hellas Sat 4, ο ελληνικός δορυφόρος που θα... πάει στην θέση του μέσω του εκτοξευτήρα Arianne 5

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιστορία της Ελληνικής ηλεκτροκίνησης το 1973, η Enfield Neorion της οικογένειας Γουλανδρή και πως το Ε8000ECC υπήρξε το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής παγκοσμίως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάρος διάγει ημέρες χειμωνιάτικης ηρεμίας αλλά... η τύχη της «εργάζεται» υπέρ της μετατροπής της σε ένα μεγάλο Αιολικό Πάρκο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι ρυθμίσεις για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΦΚΑ για τους αμειβόμενους με παραστατικά παρεχόμενων υπηρεσιών (τίτλος κτήσης – πρώην απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης), θα έχουν εφαρμογή σε συμβάσεις που καταρτίζονται από την 1/2/2019, όπως προβλέπει εγκύκλιος την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ελληνόκτητος στόλος είναι ο ακριβότερος παγκοσμίως και έσπασε το «φράγμα» των 100 δισ. δολαρίων – Αιτία της ανόδου η αύξηση των παραγγελιών για ναυπήγηση LNG

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Άγκυρα έφθασε στις 15:30 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ Γιώργο Κατρούγκαλο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Στέργιο Πιτσιόρλα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με διαφορά ωρών σήμερα, Τρίτη 5 Φεβρουαρίου οι κηδείες των τριών γυναικών θυμάτων του τραγικού ατυχήματος με την διαρροή και ανάφλεξη προπανίου σε ταβέρνα στην Παραλία Καλαμάτας. που συγκλονίζει από το Σάββατο το βράδυ το πανελλήνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Athens Spirit Airlines» θα λέγεται η νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία η οποία, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Deal», ετοιμάζεται να αρχίσει τη λειτουργία της τον ερχόμενο Απρίλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βαρομετρικό χαμηλό το οποίο τις πρωινές ώρες της Τρίτης 05/02 βρίσκεται στην περιοχή της Σύρτης, με το ψυχρό του μέτωπο να δημιουργεί καταιγίδες στο Νοτιοδυτικό Ιόνιο , τις επόμενες ώρες θα κινηθεί βορειοανατολικά και θα επηρεάσει βαθμιαία το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με τοπικά έντονα φαινόμενα στα κεντρικά, ανατολικά και νότια τμήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο βάθρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη πανελλαδική διοργάνωση καράτε, κόντρα στην ελίτ των Ελλήνων αθλητών ο Βασίλης Βρούτσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos