Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες καθώς οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι θα ξεκινήσουν τον Δεκαπενταύγουστο έρευνες στο Καστελόριζο - «Είμαστε ψύχραιμοι, αλλά δεν χωράει ασάφεια σε ό,τι έχει να κάνει με παραβίαση της ελληνικής κυριαρχίας», δηλώνουν στο υπουργείο Εξωτερικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς και πότε χρησιμοποιούμε το αντηλιακό, πώς πρέπει να διατηρούμε τα παλιά αντηλιακά για να μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε και την επόμενη χρονιά και άλλα λάθη που πολλοί κάνουμε αλλά λίγοι γνωρίζουμε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβουλές από τον ΕΦΕΤ για τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το ελληνικό γάλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαρακτήρισε τη νόσο «επείγουσα πρόκληση»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκαν οι διαπιστωτικές πράξεις για την έκπτωση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού τεσσάρων μελών της, μεταξύ των οποίων και η κυρία Θάνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι θα γίνει με τους 586 επιβάτες και 48 οχήματα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο πλοίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουσμένες στο υπέροχο φως στο Αιγαίο σαν κατάλευκα περιστέρια που μετεωρίζονται μεταξύ του ξερού τοπίου και του γαλάζιου ουρανού, περιβεβλημένες με ιστορίες, θρύλους και τοπικές παραδόσεις αιώνων, ξεπροβάλλουν ως λαμπρά ιερά στολίδια οι πάμπολλες εκκλησίες και ξωκλήσια των Κυκλάδων αφιερωμένα στην Κοίμηση της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά, σε ταχύπλοο σκάφος που βρίσκονταν αγκυροβολημένο στο καρνάγιο της Σύμης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Βύθισε" την Σαντορίνη γνωστό μοντέλο! πόζαρε ολόγυμνη και με νάζι στην πισίνα και μοίρασε εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 23 Αυγούστου ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων σε δύο νέα προγράμματα κατάρτισης για 5.000 ανέργους του ΟΑΕΔ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos