ΚΟΣΜΟΣ (3543)

Οι χάκερ θα μπορούν να «τρυπώσουν» στο όχημα, να στείλουν μηνύματα στα φρένα του, να απενεργοποιήσουν το τιμόνι και να «κλειδώσουν» τους ανθρώπους μέσα στο αυτοκίνητό τους

O Τζον Κόλισον μεγάλωσε σε ένα χωριό στην Ιρλανδία και τώρα είναι ιδιοκτήτης και συνιδρυτής μιας εταιρείας λογισμικού στην Καλιφόρνια – Τα βρετανικά και ιρλανδικά πανεπιστήμια τον απέρριψαν, ωστόσο έγινε δεκτός από το Χάρβαρντ

Άλλο ένα ηχηρό «Νein» στο ενδεχόμενο να μετάσχουν σε ένα νέο μεγάλο συνασπισμό με τους Χριστιανοδημοκράτες, είπαν οι Σοσιαλδημοκράτες, όπως αποφάσισε ομόφωνα η κομματική ηγεσία του SPD στο Βερολίνο.

Ο πτέραρχος Τζον Χάιτεν, επικεφαλής της STRATCOM δήλωσε ότι έχει σκεφτεί πολύ τις αντιδράσεις του, αν λάμβανε μία τέτοια εντολή

Με ευελιξία αιλουροειδούς και κινήσεις που θυμίζουν καλά εκπαιδευμένο γυμναστή ένα απίστευτο ρομπότ κόβει την ανάσα!

Σε μια κίνηση που αναμένεται να ενοχλήσει τη Μόσχα, ΗΠΑ και Πολωνία έκλεισαν χθες μια μεγάλη εξοπλιστική συμφωνία, την οποία η Βαρσοβία θεωρεί κομβικό σημείο για τον πλήρη εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεών της μέχρι το 2023.

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του υποβρυχίου με το 44μελές πλήρωμα που εξαφανίστηκε ενώ έπλεε περίπου 270 μίλια ανοικτά των ακτών της Αργεντινής έχει ξεκινήσει το πολεμικό ναυτικό της χώρας.

Ίσως χρειαστεί να συνηθίσετε το όνομα Ross 128 b. Ο νεοανακαλυφθείς εξωπλανήτης είναι ο δεύτερος πιο κοντινός στο ηλιακό μας σύστημα, μόλις 11 έτη φωτός μακριά. Και θα μπορούσε να στηρίξει τη ζωή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή