ΚΟΣΜΟΣ (3120)

Ερευνητές κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα νέο υλικό, το οποίο απαιτεί ελάχιστη ηλεκτρική ενέργεια για να λειτουργήσει

Δεκάδες κρατούμενοι του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους» σκοτώθηκαν από αεροπορική επιδρομή του διεθνούς υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού, όπως πιστεύεται, σε φυλακή της τρομοκρατικής οργάνωσης στην ανατολική Συρία, σύμφωνα με το «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.»

Χρησιμοποιεί ένα είδος βιολογικής μπαταρίας σαν τσιρότο λίγων εκατοστών, που προσκολλάται στο δέρμα και περιέχει ένζυμα που αντικαθιστούν τα μέταλλα της συμβατικής μπαταρίας και αλληλεπιδρούν με τον ιδρώτα για να παράγουν ηλεκτρισμό

Στους 15 ανήλθαν οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, σύμφωνα με πιο πρόσφατες πληροφορίες, ενώ πάνω από 120 αγνοούνται ακόμη, καθώς περίπου 46 σπίτια θάφτηκαν κάτω από τόνους πέτρας και χώματος μετά από κατολίσθηση στη νοτιοδυτική Κίνα.

Οι αρχές ασφαλείας από τα Ανάκτορα του Ουεστμίνστερ υπογράμμισαν πως εργάζονται για να αποκαταστήσουν τις ζημίες της κυβερνοεπίθεσης

Λιποθύμησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ώρα που προσκυνούσε σε τέμενος λόγω της γιορτής Ιντ αλ Φιτρ, για το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανίου.

Εντοπίστηκαν δύο πυρήνες τρομοκρατών στη Μέκκα και ένας τρίτος στην Τζέντα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή