Επιλογές από μπάσκετ και ποδόσφαιρο...

15 Οκτωβρίου 2011 15:42 van
4575 φορές

Τεράστιο το σημερινό κουπόνι, όπως άλλωστε και τα περισσότερα Σαββατιάτικα. Παρόλα αυτά στο στοίχημα το σημαντικότερο δεν είναι τα παιχνίδια που παίζεις αλλά αυτά που αποφεύγεις!

Οπότε ας πάμε να κάνουμε ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα, παραθέτοντας λίγες σκέψεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τις σημερινές μας στοιχηματικές επιλογές, δίνοντας ιδιέταιρη έμφαση στο αγαπημένο μας μπάσκετ!

Στην ΙΤΑΛΙΑ:

Το ΜΙΛΑΝΟ μπορεί αν περάσει με άνεση μέσα από το Πέζαρο. Η ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα, χωρίς όμως το πρώτο της βιολί (το Γουάιτ) θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Δέκα λεπτά ποιοτικού μπάσκετ από τους φιλοξενουμένους αρκούν για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Η ΣΙΕΝΑ μπορεί να κερδίσει εύκολα τη «ψαρωμένη» ΒΕΝΕΤΣΙΑ, όμως δεν μπλέκω με τόσο μεγάλα χάντικαπ.

Στη ΓΑΛΛΙΑ:

Η ΣΟΛΕ έδειξε αδυναμίες στην πρεμιέρα και η μικρούλα ΝΑΝΤΕΡ από την μεριά της, έδειξε πολύ μαχητική. Είναι πολλοί οι πόντοι του χάντικαπ.

Στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

Η ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ μετά από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα θα μπει δυνατά στο παιχνίδι και μπορεί να «καταπιεί» την προβληματική ΜΠΑΪΡΟΪΤ.

Η ΟΥΛΜ έχει φτιάξει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα φέτος. Λίγες μέρες πριν κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ. Σήμερα μπορεί να κάνει το ίδιο και την ΤΡΙΕΡ.

Η ΛΟΥΝΤΒΙΣΜΠΟΥΡΓΚ έχει το προβάδισμα για την νίκη απέναντι στην ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ.

Η ΑΡΤΛΑΝΤ έσπασε το ρόδι και απέναντι στην αδύναμη ΓΚΙΣΕΝ μπορεί να διπλασιάσει τις νίκες της.

Αλλά για να πούμε λίγο και για ποδόσφαιρο...

Από την ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ:

Ο Πέσιτς το πήρε πολύ βαρέως για τον τρόπο που η ομάδα του έχασε την προηγούμενη αγωνιστική στο Μαυροβούνιο και ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ φέτος δείχνει δυνατός.

Στην ΙΣΠΑΝΙΑ έχουμε αρκετά παιχνίδια, μιας και οι «μεγάλοι» έχουν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Πολλά «καυτά φαβορί» αλλά και αποδόσεις «αποκρουστικές» σε αυτά.

Αν ήταν να ρισκάρω σώνει και καλά σε σημείο στο παιχνίδι της ΜΑΓΙΟΡΚΑ με τη ΒΑΛΕΝΘΙΑ αυτό θα ήταν το χ!

Η ΜΠΕΤΙΣ μπορεί να σκοράρει ένα τέρμα στο Μπερναμπέου, οπότε το ΓΚΟΛ ως επιλογή φαντάζει λογικό.

Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ θα πάρει πάνω της πολύ παιχνίδι, όμως ας κερδίσει πρώτα εκτός έδρας με το καλό και μετά να την εμπιστευθώ σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Η ΓΡΑΝΑΔΑ θα το πολεμήσει το ματς.

Η ΧΕΤΑΦΕ δείχνει ελαφρώς σε καλύτερη κατάσταση από τη ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ, όμως η δεύτερη είναι ζημιάρα και κανείς δε ξέρει σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί μετά τη διακοπή. Δεν μπλέκω ούτε κι εδώ.

Στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ:

Η ΤΒΕΝΤΕ μετά το κάζο της προηγούμενη αγωνιστικής (όταν με το ζόρι πήρε τελικά την ισοπαλία, στην έδρα της, κόντρα στη ΦΕΝΛΟ) σήμερα θα παρουσιαστεί σοβαρή. Έχει και τα προβλήματα της η ΒΑΑΛΒΑΪΚ. Το διπλό είναι γι αυτούς που ψάχνουν «στηρίγματα».

Πέφτει έξω ο άσος της ΧΕΡΑΚΛΕΣ, μόνο που η ΧΡΟΝΙΓΚΕΝ δείχνει και αυτή να έχει πάρει τα πάνω της. Όλα είναι ανοικτά στο ματς.

Αστείες οι τιμές στον άσο του ΑΓΙΑΞ. Η ΑΖ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Υπό αυτή την έννοια, το να πληρώνει 4 η πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος το θεωρώ υπερβολικό....

Στη ΓΑΛΛΙΑ:

Η πρωταθλήτρια ΛΙΛ έχει τύχη να πάρει το διπλό μέσα στην έδρα της ΟΣΕΡ, η οποία τα πάει αρκετά καλά μέχρις στιγμής, δεν έχει όμως την ποιότητα της αντιπάλου της.

Στην ΙΤΑΛΙΑ:

Πέφτει ο άσος της ΚΑΤΑΝΙΑ στο εξωτερικό, μιας και η ΙΝΤΕΡ έχει απουσίες σήμερα. Εγώ πάντως δεν μπλέκω.

Η ΜΙΛΑΝ είναι σε κακό φεγγάρι, στην έδρα της όμως πάντα ανεβάζει στροφές. Το ΠΑΛΕΡΜΟ μπορεί πάντως να βάλει και αυτό ένα γκολ...

Είναι αστείες οι τιμές στον άσο της ΝΑΠΟΛΙ, με τους νότιους να έχουν παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΤΡΙΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΝΑΝΤΕΡ- ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΙΛΑΝΟ

Τέταρτο παιχνίδι ΟΥΛΜ

Πέμπτο παιχνίδι ΛΟΥΝΤΒΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΜΠΑΣΚΕΤ νίκες στο εξωτερικό: ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ- ΛΟΥΝΤΒΙΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΑΡΤΛΑΝΤ- ΜΙΛΑΝΟ.

Από ποδόσφαιρο:

ΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ ΓΚΟΛ

ΤΒΕΝΤΕ διπλό

ΛΙΛ διπλό

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 18:28
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos