Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 - Psts.gr

Επιστημονική εργασία πάνω στο κυκλαδίτικο αμπέλι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 22 Μαΐου παρουσιάστηκε στο οινοποιείο της ΕΑΣ Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 1ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου 2012 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε δε μέσα σε κλίμα συγκίνησης τόσο κατά την απονομή των αθλητών όσο και κατά τον αποχαιρετισμό των επισκεπτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22α Μαΐου 2012, ημέρα Τρίτη, συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, όπως αυτό προήλθε από τις νόμιμες αρχαιρεσίες της 18ης Μαΐου 2012.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη την Κυριακή (20.05.2012), στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοκατοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως πρότυπο βέλτιστων πρακτικών για την αειφόρο ενέργεια, παρουσιάστηκαν την Τρίτη (22/05) στην Πολωνία οι μονάδες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 18:24

Να σταματήσουν οι κραυγές

Οι πολίτες οργισμένοι και απελπισμένοι ζήτησαν την 6η Μαϊου από το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της Μεταπολίτευσης να αναστρέψουν τον κοινωνικό και οικονομικό κατήφορο σε όλα τα επίπεδα της εθνικής μας ζωής .

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Σε συγκέντρωση στη Μήλο την Τρίτη 22/5, ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος, μεταξύ άλλων είπε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ , λόγω τις δεύτερης θέσης που τους έδωσε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 6 Μαΐου βρίσκονται έντονα στην επικαιρότητα, επενδύοντας πολιτικά στο λαϊκισμό και στη διγλωσσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη χθες (22.05.2012) στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας 54χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos