Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 - Psts.gr

Συνελήφθησαν στην Σύρο, σε διαφορετικές περιπτώσεις από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, δυο ημεδαποί ηλικίας 46 και 42 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε απόγνωση οι ομογενείς και όσοι έλληνες, γονείς παιδιών που φοιτούν στο λύκειο, επιθυμούν να μεταναστεύσουν στην Γερμανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναυλία του διεθνούς σεμιναρίου φωνητικής και τραγουδιού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 11:46

Νέα γραφεία ΕΟΤ ΠΥΤ Κυκλάδων

Σας ενημερώνουμε ότι από 9/7/2012 οι υπηρεσίες του ΕΟΤ ΠΥΤ Κυκλάδων μετεγκατεστάθησαν σε διατηρητέο κτίριο στην οδό Φολεγάνδρου 4 στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 09:48

Φίλοι της Πάρου: Δέκα χρόνια δράσης

Μια βραδιά πριν την πανσέληνο του Αυγούστου αποφάσισαν φέτος να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια δράσης τους οι Φίλοι της Πάρου. Η ετήσια εκδήλωση, στην οποία είστε όλοι προσκαλεσμένοι, θα πραγματοποιηθεί

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα Χανιά πραγματοποιήθηκε χθες η τεχνική συνάντηση εργασίας από την ΕΥΔ του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013, με αντικείμενο τον καθορισμό των

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορκίστηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη ο Νεκτάριος Σαντορινιός (Πολίτες Κόντρα στον Καιρό) Περιφερειακός Σύμβουλος σε αντικατάσταση του Νίκου Συρμαλένιου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου, είχε σήμερα ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παμπάκας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και παραθεριστές του Δήμου μας, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην επάρκεια του νερού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos