×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 - Psts.gr

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φιλανθρωπικό παζάρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς , την Κυριακή των Βαΐων στο Πολιτιστικό κέντρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 30-04-2013 το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μύκονου ότι, τρεις (3) άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλες μπουφάν, ακινητοποίησαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 25/4/13 ο ΓΓΑΙΝΠ Γ.Σπιλάνης κήρυξε την έναρξη του συνεδρίου που οργάνωσε η ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με θέμα «Νησιωτικές Ταυτότητες:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πατήστε στη φωτογραφία για τις ευχές του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο και αν πιστεύουν ότι ο λαός έχει αποδεχθεί το μονόδρομο τους,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριο καιρό με βοριαδάκι που θα εξασθενεί όσο πλησιάζουμε την Κυριακή του Πάσχα και θερμοκρασίες σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα (από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου) θα έχει η Πάρος και οι Κυκλάδες τις επόμενες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη θλιβερή πρωτιά στην ανεργία εξακολουθεί να κατέχει η Ελλάδα στην ΕΕ, με συνολικό ποσοστό 27,2% και 59,1% για τους νέους κάτω των 25 ετών τον Ιανουάριο του 2013, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφονται από σήμερα οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες 29-4-2013 αλλοδαπός που διευκόλυνε και προσπάθησε να προωθήσει σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μη νόμιμο μετανάστη μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου (PAWS) διοργανώνει BAZAAR παζάρι για τα αδέσποτα της Πάρου στις 4 και 7 Μαίου 2013.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos