Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

 Σε μέτρα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής στηρίζεται η λίστα της κυβέρνησης που προσδοκά σε έσοδα της τάξης των 3,7 δισ ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, η λίστα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα σημαντικό έργο που δεν θα βελτιώσει απλώς την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά θα επιλύσει και ένα χρονίζον πρόβλημα που σχετίζεται τις συνθήκες της δημόσιας υγείας της περιοχής, ολοκληρώθηκε στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε με αποστολή 13 αθλητών, στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό όμιλο Χίου στις 21 – 24 Μαρτίου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση της Νεολαίας της Πάρου στην Αθήνα, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαρτίου στην «Παριανή Στέγη», υπό την έμπνευση και αιγίδα της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΚΕΔΑ όπως όλοι την ξέρουμε είναι μια Κοινωφελής Επιχείρηση που όπως ορίζεται λειτουργεί ,για όφελος των Δημοτών .Είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι της Προέδρου την κα ΒΙΑΖΗ Λίτσα που κατά γενική ομολογία ,η θητεία της στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ακόλουθη πρόσκληση το Δ.Σ του Ε.Σ Πάρου - Αντιπάρου καλεί τα μέλη του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πρόεδρος και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας Πάρου, οι φορείς και οι σύλλογοι, προσκαλούν όλους τους Παριανούς και τους Επισκέπτες του νησιού μας να συμμετάσχουν στην αναβίωση των παλαιών εθίμων που πραγματοποιούνται με την οικονομική στήριξη της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και με προσφορές των επαγγελματιών και κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μάρτιου και ώρα 18:00 η ημερίδα με θέμα «Ανταποδοτική διαλογή στην πηγή-Η παιδεία ως τρόπος αντιμετώπισης και διαχείρισης των απορριμμάτων », στην αίθουσα του «Αρχιλόχου» στην Παροικία και στην αίθουσα του «Νηρέα» στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το Πάσχα και οι συμβολισμοί του» είναι το θέμα ομιλίας που οργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, ώρα 19:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 29-3-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 64χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos