Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Από σήμερα, την κεντρική πλατεία της Παροικίας θα κοσμεί το γλυπτό «Χαρτόκουτα» του διακεκριμένου καλλιτέχνη Ανδρέα Λώλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι σχέσεις των ανθρώπων μέσα στην οικογένεια, ανάμεσα στους συζύγους και τα αδέλφια, οι σχέσεις γονιών και παιδιών, επικεντρωμένες στην ιδιαίτερη σχέση της Μάνας και του γιού, που παραπέμπουν στο οιδιπόδειο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η καθημερινή εμπειρία στην Αθήνα μάς δείχνει μερικά χαρακτηριστικά της εποχής: ο ιστός της πόλης είναι ακόμη διάτρητος, με μεγάλες μαύρες τρύπες και γκρίζες ζώνες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με στόχο να βρεθεί κοινό έδαφος μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών, στο πλαίσιο μίας αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας συνεδριάζει αυτήν την ώρα στο Παρίσι το Brussels Group.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) με την αντίστοιχη υπηρεσία της Γερμανίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπό τη στιγμή που η Siri μπήκε στη ζωή μας με το iPhone, κάποια παιδιά –και ας το παραδεχθούμε, και κάποιοι γονείς– δαπανούν πολλές ώρες μιλώντας της, γεμάτοι περιέργεια για τις λεπτομέρειες της ζωής της.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τη σφραγίδα του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται ότι φέρει η επίθεση καμικάζι που σημειώθηκε στη Τζαλαλαμπάντ του Αφγανιστάν στοιχίζοντας τη ζωή τουλάχιστον 33 ανθρώπων, ενώ 100 τραυματίστηκαν, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Άσραφ Γάνι .
Αφγανιστάν: Λουτρό αίματος με τη σφραγίδα του Ισλαμικού Κράτους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηταν οι πιο ένθερμοι θιασώτες της λιτότητας για τις «αμαρτωλές» χώρες του ευρωπαϊκού Νότου και πλέον η κατάσταση της οικονομίας τους τούς υποχρεώνει να φορέσουν και οι ίδιοι το ασφυκτικό αυτό κοστούμι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos