Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Στις 22-01-2016 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 35χρονος υπήκοος Κίνας, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στις αποσκευές του όπλο (περίστροφο) replica, το οποίο κατασχέθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 22-01-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Σέριφο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου ένας 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή 24 Ιναουαρίου στο γήπεδο Μαρμάρων στις 12:00

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Νάξου στο λιμάνι Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν.62, 35χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ριζικές αλλαγές στους όρους δόμησης και τους κανόνες που διέπουν την αρχιτεκτονική φυσιογνωμία περίπου 13.000 οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος. Ετοιμες είναι ήδη οι σχετικές μελέτες για 23 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσαρεστημένο από την πολιτική της κυβέρνησης δηλώνει το 85% των Ελλήνων σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ενώ όσον αφορά την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, πρώτος έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης , δεύτερος ο Αλέξης Τσίπρας και τρίτος ο Βασίλης Λεβέντης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 11:24

Θεωρητικό όριο 150 φίλων στο Facebook

Η αλήθεια είναι αμείλικτη. Δεν μπορείτε να έχετε χίλιους ή πεντακόσιους φίλους στο Facebook. Σύμφωνα, μάλιστα, με νέα μελέτη, δεν μπορείτε να έχετε πάνω από 150 φίλους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ επισημοποίησε χθες την πρόθεσή του να ζητήσει να παραταθεί, ως τα τέλη του Μαΐου, η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η οποία έχει κηρυχθεί στη γαλλική επικράτεια μετά τις επιθέσεις των τζιχαντιστών οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους και τραυμάτισαν εκατοντάδες άλλους την 13η Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμη να βοηθήσει την ΠΓΔΜ να υψώσει φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα εμφανίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, που σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times έχει αρχίσει να επεξεργάζεται το δραστικό αυτό σχέδιο για να μειώσει τις προσφυγικές ροές που φτάνουν στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos