Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τριάντα επτά (37) προσφύγων πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βράβευση της ΑΜΚΕ από το γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου στις 29 Ιουλίου, ημέρα των εγκαινίων του νέου αεροδρομίου Πάρου, συνιστά την αναγνώριση της πολιτείας στο έργο που προσέφερε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Σίφνου, συνεχίζοντας να υποστηρίζει την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας και σε συνεργασία με τη διοικούσα επιτροπή του Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου, προχώρησε στις απαραίτητες εργασίες βελτίωσής του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τὴν Παρασκευὴ 21 Ὀκτωβρίου ἡ Ἐκκλησία μας τιμᾷ τὴν μνήμη τοῦ Ὁσίου Φιλοθέου τοῦ Ἀθωνίτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Μυκόνου για την δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού η υποβολή πρότασης που είχε καταθέσει ο Δήμος μας σε συνεργασία με τον φορέα «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών», εντάχθηκε για χρηματοδότηση από τον Περιφερειάρχη, στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014- 2020» με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την έρευνα – μελέτη αναδεικνύονται παράμετροι και χαρακτηριστικά της οικονομίας του Νοτίου Αιγαίου, που ουδέποτε μέχρι σήμερα είχαν αναδειχθεί, τα οποία αποτυπώνουν την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και το μέγεθος της στρέβλωσης της πραγματικότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 12-10-2016 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 31χρονος υπήκοος Ιράν, γιατί κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Αυστρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου και η Sea Medical Health Clinic σας ενημερώνουν πως η δωρεάν εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας σε όλες τις γυναίκες της Μυκόνου κ των γειτονικών νησιών, λόγω της μεγάλης συμμετοχής παρατείνεται έως τις 05 Νοεμβρίου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 14:20

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, προκύπτουν ωστόσο δύο προτάσεις και συγκεκριμένα από τα πρωταθλήματα των ΗΠΑ και της Βραζιλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα η Sportingbet.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos