Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Μικρή μείωση των αφίξεων επιβατών, από το λιμάνι, χαρακτηρίζει το μήνα Σεπτέμβριο το νησί της Πάρου αφού ένα αρκετά καλό πρώτο δεκαπενθήμερο σε αφίξεις δεν συνεχίστηκε με τους ίδιους ρυθμούς στο δεύτερο μισό του μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δρομολόγια από Αθήνα για Πάρο θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη (07:20), Πέμπτη (12:00) , Παρασκευή (δύο πτήσεις 07:20 & 14:40) και Κυριακή (18:20). Η διάρκεια της πτήσης θα διαρκεί 40 λεπτά και όπως αναφέρει η εταιρεία μετά τον Οκτώβριο τα δρομολόγια θα τροποποιηθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Ιωάννης Βρούτσης και ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτής Καβάλας Ν.Δ. κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Α.Π.8717/30-09-2016) με τίτλο «Εξαγγελία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για πάγωμα των χρεών όσων οφείλουν στον ΟΑΕΕ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπουδαία παιχνίδια στο πρόγραμμα της Κυριακής, αυτό που ξεχωρίζει αναμφίβολα είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Ελλάδα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει στοιχηματικά και το ματς της Ρόμα με την Ίντερ, ενώ θα μας απασχολήσουν έντονα και δύο αγώνες από τα πρωταθλήματα της Σουηδίας και της Νορβηγίας, τα οποία πλησιάζουν στο τέλος τους.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τα ναυάγια της Κέας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σηκώνουν ψηλά τα χέρια δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικοί υπάλληλοι στο Εφετείο της Αθήνας, καθώς με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους 21 σοβαρές υποθέσεις που έχουν προσδιοριστεί να δικαστούν μέχρι τον Δεκέμβριο αναζητούν... στέγη, αλλά και εδώλιο για να φιλοξενήσουν περισσότερους από 450 κατηγορουμένους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαφή μηνύματα, συνειδητά ή μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων, για την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας αποστέλλουν ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Φωτεινή Αγραφιώτη ήταν μόλις 25 ετών, όταν κάνοντας το διδακτορικό της στο πανεπιστήμιο του Τορόντο κατάφερε να ταυτοποιήσει τον χτύπο της καρδιάς του ανθρώπου ως μοναδικό βιομετρικό χαρακτηριστικό στοιχείο της ταυτότητας του.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos