Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Η μεγαλύτερη πανσέληνος των τελευταίων 70 χρόνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπάνια, μοναδική σε ποιότητα συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολυγωνικό κτήριο του ΓΕ. Λυκείου Πάρου, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό του νησιού, το βράδυ της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατενθουσίασε η χορευτική ομάδα του Φάρου Τυφλών στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποπερατώθηκε η κατασκευή ενός πολύ σπουδαίου έργου πνοής για την Μάρπησσα αλλά και την Πάρο ευρύτερα, το οποίο αποτελούσε εδώ και χρόνια όνειρο της κοινωνίας του νησιού και η ανέγερσή του - μετά από χρόνιες καθυστερήσεις και προβλήματα - αποτελεί σήμερα συλλογικό καρπό πολυετών προσπαθειών και κόπων, φορέων, αρχών αλλά και πολιτών του νησιού. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς έλαβε μέρος στις εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου με αντικείμενο «η τοπική αυτοδιοίκηση του Νοτίου Αιγαίου στο σταυροδρόμι 3 ηπείρων και στην αφετηρία της νέας εποχής», στην Ρόδο το Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή, 9:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ. & 17:30 μ.μ. έως 21:00 μ.μ. στην αίθουσα του «Αγίου Αθανασίου» στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να πίνουν το πρωί τον καφέ τους χωρίς να έχουν φάει τίποτα, πράγμα το οποίο δεν είναι το καλύτερο για τον οργανισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγαλύτερη πανσέληνος των τελευταίων 70 χρόνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρους-φωτιά θα κληθούν να πληρώσουν από το 2017 περισσότεροι από 2 εκατ. φορολογούμενοι για τα εισοδήματα που εισέπραξαν από τα ακίνητα εντός του 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos